Nuk do të valëvitet flamuri i Maqedonisë në Lojërat Olimpike, Arbresha Rexhepi në izolim nga Covid-19

TË FUNDIT

Arbresha Rexhepi, për shkak të kontaktit të afërt me të infektuar me Covid-19 është në izolim të pjesërishëm dhe nuk do të marrë pjesë ë ceremoninë e hapjes së lojërave olimpike Tokio 2020.

Me këtë, Rexhepi nuk do të ketë mundësi të valëvit as flamurin e Maqedonisë së Veriut në kët garë botërore.

“Sërish, ajo me transport të veçantë shkon në ushtrime dhe do të ketë të drejtë të paraqitet turneun olimpik të xhudos në kuadër të Lojërave Olimpike./TV21

TË NGJAJSHME