Nga nesër, mund të aplikoni për vauçerë turistikë!

TË FUNDIT

Nesër do të hapet thirrja, me çka do të mund që qytetarët të aplikojnë për të fituar vauçerë turistikë.

Këtë e ka bërë të ditur ministri i Ekonomisë, Kreshnin Bekteshi.

“Sot do të hapet thirrja publike dhe nga nesër qytetarët që janë në kategorinë e grupeve sociale, do të mund të aplikojnë”, tha Bekteshi, transmeton TV21.

Parashihet që familjet që kanë të ardhura mujore prej 12.500 denarë, mund të aplikojnë për të fituar vauçerë turistikë.

TË NGJAJSHME