Në Tetovë 60 dënime për mosmbajtje të maskave

Must Read

Një edukatore dhe 13 fëmijë nga një kopsht i Manastirit në izolim për shkak të një rasti pozitiv

Një kujdestare dhe 13 fëmijë të moshës parashkollorë janë future në izolim, pasi u konfirmua se edukatorja...

Ankand me piktura për të ndihmuar fëmijët me nevoja të veçanta

Drejtuesit e shoqatës “Bashkarisht mundemi”, në një press konferencë për media të mbajtur në hapësirat e press...

4 të vdekur dhe 48 raste të reja me Covid-19

4 pacientë të prekur me virusin korona kanë ndërruar jetë në 24 orët e fundit në Maqedoninë...
- Advertisement -

Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas statistikave të
Sektorit për Punë të Brendshme-Tetovë në
periudhën (13.09./14.09.) për mos mbajtjen e
maskave mbrojtëse, gjithsej për 60 persona (TE-37
dhe GV-23) janë përgaditur urdhër pagesa për
kundërvajtje, në përputhje me nenin 6 nga Dekreti
përkatës i qeverisë. Gjatë kësaj periudhe, në rajonin
e Tetovës dhe Gostivarit, nga Inspektorati Shtetëror
Sanitar dhe Shëndetësor janë përgaditur vendime të
reja për izolim për 10 persona nga Gostivari, kurse
janë kryer kontrolle ndaj 296 personave (TE-185
dhe GV-111) me vendime të tilla dhe nuk janë
konstatuar mosrespektime të vendimeve.

- Advertisement -
  • Tags
  • 5

Një edukatore dhe 13 fëmijë nga një kopsht i Manastirit në izolim për shkak të një rasti pozitiv

Një kujdestare dhe 13 fëmijë të moshës parashkollorë janë future në izolim, pasi u konfirmua se edukatorja e grupit është pozitive me...

Ankand me piktura për të ndihmuar fëmijët me nevoja të veçanta

Drejtuesit e shoqatës “Bashkarisht mundemi”, në një press konferencë për media të mbajtur në hapësirat e press qendrës së komunës së Gostivarit,...

4 të vdekur dhe 48 raste të reja me Covid-19

4 pacientë të prekur me virusin korona kanë ndërruar jetë në 24 orët e fundit në Maqedoninë e Veriut. Ministria e Shëndetësisë...

Platforma për barazi gjinore: Aborti është shërbim shëndetësor i domosdoshëm edhe gjatë pandemisë

Platforma e barazisë gjinore kërkon nga Ministria e Shëndetësisë që të miratojë protokolle mjekësore për zbatimin e abortit mediamentoz, për të siguruar...

Përfundon intervistimi i Agim Çekut në Speciale

Intervistimi i ish-komandantit të UÇK-së, Agim Çeku, nga Gjykata Speciale ka përfunduar. Këtë e ka konfirmuar për portalin rtv21.tv avokati i tij,...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -