Në Spitalin e Gjinekologjisë “Nënë Tereza” në Çair është rritur numri i lindjeve në shtatë muajt e fundit

Must Read

Ligji për arsimin fillor me procedurë të shkurtuar para deputetëve

Kuvendi sot në suaza të seancës së 12-të të vazhduar ka diskutuar për Propozim lgjin plotësues për...

Mbi 200 emigrantë në Lezbos janë të infektuar me virusin korona

Nga 7.064  teste të bëra të refugjatëve dhe emigrantëve gjatë akomodimit të tyre në kapin e ri...

Muriq pozitiv me Covid-19, mund të humbas ndeshjen mes Kosovës dhe RMV-së

Lajmi i fundit i cili erdhi nga klubi italian Lazio ku u konfirmua se sulmuesi kosovar, Vedat...
- Advertisement -

Në Spitalin e Gjinekologjisë “Nënë Tereza” në Çair është rritur numri i lindjeve në shtatë muajt e fundit, në krahasim me periudhën e njëjtë të vitit të kaluar.

Nga fillimi i këtij viti, dhe deri në fund të korrikut janë kryer 2.511 lindje, që është pothuajse 300 lindje më shumë, në krahasim me periudhën e njëjtë të vitit të kaluar, kur janë realizuar 2.222 lindje.

- Advertisement -

Siç bëri të ditur Ministria e Shëndetësisë, nga spitali informojnë se edhe në kushte të Kovid-19 puna në këtë spital vijon rregullisht, gjegjësisht spitali i zbaton lindjet, si dhe të gjitha kontrollet dhe skriningjet për për anomalitë e fetusit.

Përndryshe, pas 40 viteve, plotësisht janë rinovuar të dyja sallat e operacionit në spitalin në Çair, ndërsa risi e rëndësishme është edhe gazifikimi i këtij institucioni shëndetësor.

- Advertisement -

Edhe në kushte të pandemisë me Kovid-19 vazhdon përmirësimi i kushteve në të gjitha institucionet shëndetësore publike dhe kujdes më të mirë shëndetësor për të gjithë qytetarët, theksojnë nga Ministria e Shëndetësisë.

- Advertisement -
  • Tags
  • 4

Ligji për arsimin fillor me procedurë të shkurtuar para deputetëve

Kuvendi sot në suaza të seancës së 12-të të vazhduar ka diskutuar për Propozim lgjin plotësues për ndryshime dhe plotësime të Ligjit...

Mbi 200 emigrantë në Lezbos janë të infektuar me virusin korona

Nga 7.064  teste të bëra të refugjatëve dhe emigrantëve gjatë akomodimit të tyre në kapin e ri të përkohshëm Kara Tepe në...

Muriq pozitiv me Covid-19, mund të humbas ndeshjen mes Kosovës dhe RMV-së

Lajmi i fundit i cili erdhi nga klubi italian Lazio ku u konfirmua se sulmuesi kosovar, Vedat Muriqi ka rezultuar pozitiv me...

Zv/kryeministri Dimitrov në vizitën e parë të punës në Bruksel që nga formimi i qeverisë së re

Zëvendëskryeministri për Çështjet Evropiane Nikolla Dimitrov, nesër do të zhvillojë vizitë pune në Bruksel, e cila është edhe vizita e parë në...

MAPAS: Skadon afati për dorëzimin e Deklaratës për anëtarët me stazh të privilegjuar

Agjencia për mbikëqyrje të financimit kapital të sigurimit pensional (MAPAS),informon publikun е gjerë se skadon afati për dorëzimin e Deklaratës për vazhdimin...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -