Në Shqipëri arritën 11.700 vaksina Pfizer

TË FUNDIT

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ka njoftuar, se në Shqipëri sot kanë arritur edhe 11.700 doza të vaksinës Pfizer.

7020 prej tyre janë nga kontrata e Qeverisë së Shqipërisë, ndërkaq 4680 janë donacion nga Bashkimi Evropian.

“11,700 doza të tjera të vaksinës Pfizer sapo kanë mbërritur në Shqipëri – pjesë e kontratës së qeverisë me kompaninë Pfizer 7020 dhe një sasi e parë 4680 nga mbështetja e Bashkimit Europian”, njoftoi Rama./TV21

🧪 11,700 doza të tjera të vaksinës Pfizer sapo kanë mbërritur në Shqipëri – pjesë e kontratës së qeverisë me kompaninë…

Posted by Edi Rama on Tuesday, May 4, 2021

TË NGJAJSHME