Në Moldavi infektohen 187 nxënës për dy javë, 10 shkolla në karantinë për shkak të Covid-19

Must Read

470 milionë euro për pakon e katërt ekonomike, kryeministri Zaev e prezantoi pakon e re me 31 masa të veçanta

https://youtu.be/kdQaabZ9t-o Masa e parë është që të vazhdohet me pagesën e subvencionimit...

Rajoni pa teste PCR, kur? Filipçe: Ballkani Perëndimor bashkë me Bullgarinë dhe Greqinë, t’i hapin kufijtë

https://youtu.be/Ql7l3wD1pms Ende po pritet përgjigjja prej disa vendeve fqinje lidhur me idenë...

Subvencionim rrogash ka, sepse ka diskriminim?! Zaev premton se plani i ri do të jetë i barabartë për të gjithë!

https://youtu.be/el41cQQ9pYk Plani i Qeverisë që të inkurajojë dhe do të bashkëpunojë me...
- Advertisement -

Në Moldavi, nga data 1 e deri më 14 shtator, koronavirusi është diagnostikuar te 187 nxënës dhe dy fëmijë të moshës parashkollore. Këtë e bëri të ditur ministri i Arsimit Igor Sharovi në brifing.

Sipas tij, për momentin 10 shkolla në Moldavi janë mbyllur për shkak të karantinës.

- Advertisement -

Krahas kësaj, 171 klasa janë transferuar për mësim në distancë, për shkak të infektimit me koronavirus te nxënësit dhe mësimdhënësit.

Sharovi tha se nga data 1 e deri më 14 shtator Kovid-19 është diagnostikuar te 187 nxënës, 173 mësimdhënës dhe te 40 të punësuar si personel në shkolla.

- Advertisement -

Sa i përket institucione parashkollore, nga 1.398 kopshte në Moldavi punojnë 738. Dy janë mbyllur për shkak të karantinës./MIA

- Advertisement -

470 milionë euro për pakon e katërt ekonomike, kryeministri Zaev e prezantoi pakon e re me 31 masa të veçanta

https://youtu.be/kdQaabZ9t-o Masa e parë është që të vazhdohet me pagesën e subvencionimit të rrogave në ekonomi me...

Rajoni pa teste PCR, kur? Filipçe: Ballkani Perëndimor bashkë me Bullgarinë dhe Greqinë, t’i hapin kufijtë

https://youtu.be/Ql7l3wD1pms Ende po pritet përgjigjja prej disa vendeve fqinje lidhur me idenë për hapjen e kufijve në...

Subvencionim rrogash ka, sepse ka diskriminim?! Zaev premton se plani i ri do të jetë i barabartë për të gjithë!

https://youtu.be/el41cQQ9pYk Plani i Qeverisë që të inkurajojë dhe do të bashkëpunojë me sektorin e biznesit, që privati...

Çfarë po bën Kryetari i Butelit? Shumë premtoi, e çdo punë ka ngecur!

https://youtu.be/z5KU2FQ84AE “Pyes! Pse nuk është ndërtuar objekti i ri shëndetësor dhe pse Buteli nuk ka poliklinikë? Qëllim...

Pa rrymë elektrike nesër do të jenë disa pjesë të komunave Studeniçan dhe Gjorçe Petrov

Pa rrymë elektrike nesër do të jenë disa pjesë të komunave Studeniçan dhe Gjorçe Petrov. Siç informoi QRMK pas...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -