Në karantinë një Shtëpi e të Moshuarve në Athinë, konfirnmohen 19 raste me Covid-19

Must Read

597 shkelje për mosmbajtje të maskës

Gjatë 24 orëve të fundit në territorin e Republikës të Maqedonisë së Veriut në lidhje me masën...

Liderët botërorë: Vetëm së bashku kundër sfidave, veçanërisht me pandeminë

Gjatë kohës së sesionit të posaçëm të KB-së, me rastin e shënimit të 75 vjetorit të ekzistimit...

Padia e parë kundër diskriminimit gjinor në sport në vend

Para Gjykatës Themelore Civile Shkup sot duhet të mbahet seanca e parë për padinë kundër Federatës luftuese...
- Advertisement -

Në Shtëpinë e të Moshuarve në pjesën veriore të Athinës, dje u konfirmuan 19 raste me Covid-19, pas çfarë Sekretariati i Përgjithshëm për Mbrojtje Civile të Greqisë mori vendim për vendosjen e karantinës dhjetëditore, lajmëroi korrespondentja e MIA-s.

Nga të infektuarit, 18 janë persona të përkujdesur, ndërsa një është i punësuar.

- Advertisement -

Karantina u vendos mbrëmë, ndërsa deri më 12 shtator ndalohet hyrja dhe dalja nga Qendra për Kujdes të Personave të Moshuar, derisa ndërkaq policia është e detyruar për respektim të masave.

Në njërën  nga Shtëpitë në Selanik, kanë vdekur mbi 20 persona, të cilët ishin shtriri në spital, pasi u konfirmua se janë pozitivë me Covid-19./MIA

- Advertisement -

597 shkelje për mosmbajtje të maskës

Gjatë 24 orëve të fundit në territorin e Republikës të Maqedonisë së Veriut në lidhje me masën për mosmbajtje të mbrojtjes personale...

Liderët botërorë: Vetëm së bashku kundër sfidave, veçanërisht me pandeminë

Gjatë kohës së sesionit të posaçëm të KB-së, me rastin e shënimit të 75 vjetorit të ekzistimit të kësaj organizate, liderët botërorë...

Padia e parë kundër diskriminimit gjinor në sport në vend

Para Gjykatës Themelore Civile Shkup sot duhet të mbahet seanca e parë për padinë kundër Federatës luftuese në bazë të “ndalesës së...

Pensionet për muajin shtator, siguria e prodhimeve dhe shitja e rrushit, sot diskutohen në Qeveri

Qeveria e Maqedonisë së Veriut sot, me fillim prej ora 12:00, në sallën solemne do të mbajë seancën e 5-të, në të...

“Këtë vit, gjendja është ndërlikuar edhe më shumë për shkak të pandemisë së Kovid-19”, tha Pendarovski në 75-vjetorin e OKB-së

Në ngjarjen e nivelit të lartë, që u mbajtur mbrëmë në New York (Nju Jork) për 75-vjetorin e Organizatës së Kombeve të...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -