Ndryshimi i stilit të flokëve ndikon në ngritjen e vetëbesimit

МË SHUMË

Maqedonia ka miell të mjaftueshëm, nëse shtrenjtohet gruri rritet edhe çmimi i miellit

https://youtu.be/pJxbpjUv890 Mullinjtë në Tetovë nuk kanë mungesë të grurit dhe miellit. Kështu thonë nga dy fabrikat për përpunimin e miellit,...

Pandemia, rrezik edhe për bizneset, zejtarët kërkojnë ndihmë nga shteti, transportuesit teste të shpejta për koronavirus

https://youtu.be/ICOLqHyXzjw Është reduktuar kërkesa për shërbime, e me këtë është vënë nën pikëpyetje ekzistenca e bizneseve dhe vendeve të punës...

Inspektorët në terren! Mbyllen 22 restorante, gjoba për tregtarët për rritje të çmimeve

Inspektorët e Inspektoratit shtetëror sanitar ende janë në spitalin e Ohrit duke i bërë inspektimet për pacienten 66 vjeçare...
- Reklama -

Kur femrat janë të dëshpëruara kanë tendenca të hajnë më shumë apo të bëjnë më shumë shoping, mirëpo njëra nga gjërat që bëjnë është edhe ndryshimi i stilit të flokëve. Studimet tregojnë se kjo gjë ndihmon në ngritjen e vetëbesimit.

Gjëja e parë që duhet ta dini është forma e fytyrës suaj

Lidhini flokët dhe qëndroni para pasqyrës të shihni nëse fytyra juaj është e rrumbullakët, katrore, e gjatë, ovale, trekëndësh apo në formë të zemrës. Forma e fytyrës do të përcaktojë se cili stil i flokëve do ju përshtatet më së miri.

Forma ideale për të gjitha stilet e flokëve është forma ovale e fytyrës, keni fytyrë ovale nëse fytyra është pak e zgjatur, e gjerë në mollëzat e faqeve dhe vija e nofulës është butësisht e rrumbullakët.

Forma e zemrës dhe e trekëndëshit zakonisht është e njejtë mirëpo ndryshon në formën e zemrës të vijës së flokëve në ballë.

Forma e rrumbullakët është e gjatë sa është e gjerë në mollëza. Pastaj ajo katrore është më e ngushtë në pjesën e ballit, nofulla është e fortë dhe pjesa më e gjerë e fytyrës. Fytyra e gjatë është e ngushtë në mollëza dhe është më e gjatë se ç`është e gjerë.

1. Fytyra ovale: Jeni më me fat nga të gjithë pasiqë mund të provoni çdo stil të flokëve që dëshironi. Ky lloj i fytyrës është më i lehti dhe i përshtatet të gjitha stileve të flokëve.

2. Fytyra e gjatë: Flokë të gjata deri në supe do e balancojnë fytyrën tuaj, që të zgjeroni fytyrën rrisni vëllimin e flokëve anash. Një “JO” e madhe është qethja e shkurtë, flokët e përdredhura dhe të valëzuara.

3. Fytyra e rrumbullakët: Fokë të jata të shtresuara, pak të valëzuara, anë të mbledhura por të gjata si dhe ballukët janë të përshtatshme për këtë formë. Shmanguni nga balluket e shkurtëra dhe flokë të shkurta deri në mjekër, pasiqë e bëjnë fytyrën tuaj më të gjatë.

4. Fytyrë katrore: Qëllimi është të zbusni vijën e nofullës, andaj provoni stil të flokëve me dredha dhe valë si balluke të imëta. Nëse ju pëlqejnë shtresat, duhet të jenë të gjata sa nofulla juaj. Shmanguni nga qethjet në gjatësinë e nofullës si dhe stilet që theksojnë vijën tuaj të ashpër të nofullës.

5. Formë zemër/trekëndësh: Balluke të mbedhura anash me shtresa nën mjekër dhe gjatësi deri në supe, është ideale.

Rëndësia e stilit të flokëve

Ngritja e atributeve tona fizike mund të kontribuojë në pamjen tonë. Sa më i përshattshëm të jetë stili i flokëve me fytyrën, aq më bukur do të dukemi. Disa njerëz nuk janë të vetëdijshëm për formën e fytyrës dhe stilet e flokëve që ju përshtaten. Edhe pa fustan të ri, aksesor apo grim, faktori që mund bëjë të dukeni mrekullueshëm është stili i flokëve. Stili i flokëve përmirëson pamjen tuaj dhe mund të ketë ndikim në atë se si ju perceptojnë njerëzit tjerë.

Zgjedheni stilin më të mirë të flokëve

Të përcaktoni cilin stil do e zgjedhni, duhet të merrni në konsideratë formën tuaj të fytyrës si dhe këshillën e stilistit tuaj. Pyesni se çfarë është më mirë për formën tuaj të fytyrës, edhepse ekperimentimi është i mirë, konsideroni atë që ju përshtatet. Mund t`ia shpjegoni stilistit stilin që e dëshiron, pastaj ai/ajo do e përcaktojë se çfarë ju përshtatet dhe ju bën të dukeni mrekullueshëm

#21REPORTER

A vëreni shkelje serioze të masave të Qeverisë? Tubime njerëzish apo jeni në një nga vendet e rrezikshme me koronavirus? Ndani me ne historinë Tuaj me video apo fotografi në e-mail: [email protected]

- Advertisement -
- Reklama -
- Reklama -

Lajmet më të reja

Maqedonia ka miell të mjaftueshëm, nëse shtrenjtohet gruri rritet edhe çmimi i miellit

https://youtu.be/pJxbpjUv890 Mullinjtë në Tetovë nuk kanë mungesë të grurit dhe miellit. Kështu thonë nga dy fabrikat për përpunimin e miellit,...

Pandemia, rrezik edhe për bizneset, zejtarët kërkojnë ndihmë nga shteti, transportuesit teste të shpejta për koronavirus

https://youtu.be/ICOLqHyXzjw Është reduktuar kërkesa për shërbime, e me këtë është vënë nën pikëpyetje ekzistenca e bizneseve dhe vendeve të punës të 5.800 zejtarëve dhe 3.300...

Inspektorët në terren! Mbyllen 22 restorante, gjoba për tregtarët për rritje të çmimeve

Inspektorët e Inspektoratit shtetëror sanitar ende janë në spitalin e Ohrit duke i bërë inspektimet për pacienten 66 vjeçare nga Struga të cilën nuk...

“Jetojmë pa panik, sepse nuk kemi televizor”, izolimi për familjen Lozana nuk është diçka e re

https://youtu.be/cc4FMRgYFvs Familja Lozana nga Shkupi nuk ka televizor në banesën të cilën jetjonë. Irena Lozana thotë se asnjëherë nuk sheh lajme, ndoshta gjatë gjithë vitit...

Mbrojtja nga Covid-19 nëpër burgje, të burgosurit ankohen, autoritetet thonë se janë marrë masat e nevojshme

https://youtu.be/oKjmUI53pbo Të burgosurit ankohen ndërsa autoritetet pohojnë se higjiena në burgje është në nivel. Drejtorët e dy shtëpive ndëshkuese-korrektuese në Shkup thonë se po i...
- Reklama -
- Reklama -
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com