Ndryshime në çmimoren e karburanteve në Maqedoninë e Veriut

TË FUNDIT

Komisioni Rregullator për Energjetikë bën të ditur se pas mesnate çmimi i benzinës BS-98 do të lirohet për dy denarë, përcjell TV21. Pas mesnate, kjo benzinë do të shitet për 83,5 denarë. Ndryshe, gjatë ditës së djeshme u lirua çmimi i benzinës BS-95 dhe naftës.

Çmimet e karburanteve sipas vendimit të ri:

Nafta- 75,5 denarë për litër

Benzina BS-95- 81,5 denarë

Benzina BS-98- 83,5 denarë

Vaji ekstra i lehtë- 74,00 denarë

error: Content is protected !!