Mundohet t’i lyejë vetullat vetë, rezultati është komik

TË FUNDIT

Për t’u dukur më mirë, vajzat shpesh përdorin truke të ndryshme. Sa i përket vetullave, shumë femra i heqin, i hollojnë dhe kjo nuk është asgjë e çuditshme. Megjithatë, kur bëhet fjalë për lyerjen e tyre, nuk është aq e thjeshtë.

E famshmja në Tik Tok, Libby Anderson, vendosi të ndajë një video me ndjekësit e saj ku mund të shihni se çfarë gabimi bëri kur lyente vetullat e saj.

Ajo e ka mbajtur shumë gjatë ngjyrën dhe nuk e ka vendosur saktësisht në vetulla, sakaq ngjyrën e vendosi edhe në lëkurën përreth.

Si pasojë ajo kishte shumë njolla të errëta të ngjyrës që kjo vajzë sado që u përpoq nuk mund t’i hiqte.

@libbyanderson__

when you accidentally leave the eye brow dye on too long💖oh no indeed

♬ Oh No – Kreepa
error: Content is protected !!