MPB për gjendjen në Siniçan, policia është atje për ta ruajtur rendin dhe qetësinë publike

Must Read

ASH-AAA karton të kuq për zëvendësministrat? Abazi: S’kanë legjitimitet, do të punojnë vetëm për interesat partiake

Zëvendësministrat e rinj të propozuar nga Qeveria, nuk do të sjellin asnjë risi, por vetëm do të...

Bytyqi kundër Grubit dhe Zaevit, “Paratë publike nuk duhet të ndahen sipas përkatësisë etnike”

https://youtu.be/QVHD2o-kb-0 Propozimi i zëvendëskryeministrit të parë, Artan Grubi që të subvencionohen kompanitë...

Profesionet të ndryshme nga obligimet?! Zëvendësministrat të martën para deputetëve

https://youtu.be/KaiRwPjWwFY Në vend që të kenë fundjavë të lirë, deputetët do të...
- Advertisement -

Policia ka marrë të dhëna për ekzistim të dyshimit për kryerjen e veprën penale “ndërtim pa leje”, pasi mbrëmë doli në terren, shkaku i aktiviteteve për ndërtim të sistemit për furnizim me ujë në fshatin Siniçan në Tetovë. Të dhënat dhe informacionet kanë mbërritur edhe deri në Prokurorinë Publike Themelore në Tetovë. Sipas zëdhënësit të MPB-së, Toni Angellovski, prezenca e nëpunësve policorë është në funksion të ruajtjes së rendit dhe qetësisë publike.

 “Detyra jonë është vetëm të ndërmerren masat ligjore, me qëllim që të parandalohet prishja e rendit publik dhe qetësisë në atë lokacion, të mos vijë deri te ngjarja të padëshirueshme me pasoja serioze për sigurinë e qytetarëve dhe këtë do ta bëjmë derisa të ekzistojë vlerësimi i sigurisë se kjo mund të ndodhë”, tha Toni Angellovski, zëdhënës i MPB-së.

- Advertisement -

Në lidhje me koordinimin dhe bashkëpunimin me Prokurorinë Publike, ai theksoi se MPB-ja bashkëpunon me Prokurorinë për të gjitha rastet kur bëhet fjalë për hetimet që i udhëheq.

 “Ne si institucion, i cili është i obliguar për ruajtjen e rendit dhe qetësisë publike kemi informata operative dhe disa denoncime nga banorë lokalë për rrezik serioz për prishje të rendit dhe qetësisë publike dhe pikërisht për këtë arsye në vendngjarjen ka prezencë të nëpunësve policorë. Policia është servis i të gjithë qytetarëve dhe ne jemi të obliguar të veprojmë në këto raste”, deklaroi zëdhënësi i MPB-së, Toni Angellovski.

- Advertisement -

Sa i takon asaj nëse dhe ku duhet të ndërtohet ujësjellësi, nga MPB-ja porosisin se ata nuk kanë asnjë kompetencë dhe se për këtë vendosin institucione të tjera.

- Advertisement -

ASH-AAA karton të kuq për zëvendësministrat? Abazi: S’kanë legjitimitet, do të punojnë vetëm për interesat partiake

Zëvendësministrat e rinj të propozuar nga Qeveria, nuk do të sjellin asnjë risi, por vetëm do të punojnë për interesat e tyre...

Bytyqi kundër Grubit dhe Zaevit, “Paratë publike nuk duhet të ndahen sipas përkatësisë etnike”

https://youtu.be/QVHD2o-kb-0 Propozimi i zëvendëskryeministrit të parë, Artan Grubi që të subvencionohen kompanitë private të cilat do të...

Profesionet të ndryshme nga obligimet?! Zëvendësministrat të martën para deputetëve

https://youtu.be/KaiRwPjWwFY Në vend që të kenë fundjavë të lirë, deputetët do të duhet t’i lexojnë biografitë dhe...

MPB “ruan” ish-ministren Jankullovska, Gruevski në Budapest, bashkëpunëtorët e tij më të afërt në burg

https://youtu.be/I-GFz2nm33w Përditshmëri e banorëve të rrugës “Dimçe Mirçev” numër 20, janë makinat policore, sepse vetëm 10 metra...

Jo të gjitha shkollat kanë kompjuterë dhe internet

https://youtu.be/l-Cg1Gf5xHo Ministria e Arsimit dhe Shkencës po informon drejtorët e shkollave fillore dhe të mesme për llojin...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -