MPB parashtron akt adekuat deri në Prokurori për “ndërtim joligjor” te “Mavrovasja”

Must Read

LSDM: Qeveria e kryesuar nga LSDM-ja ndërton rend, drejtësi dhe disiplinë

"Rendi, drejtësia dhe disiplina, ndërtimi i një shteti të fortë dhe të pavarur juridik dhe sundimi joselektiv...

MSH: Arrihet avancim i konsiderueshëm në diagnostifikimin e demencës

MIA MK MSH: Arrihet avancim i konsiderueshëm në diagnostifikimin e demencës

Stuhia tropikale Beta po lëviz drejtë Teksasit dhe Luizianës

Stuhia tropikale Beta po iu afrohet brigjeve të Teksasit dhe Luizianës dhe ekziston frika se do të...
- Advertisement -

Ministria e Punëve të Brendshme informoi se pas shtjerrjes së të gjitha masave dhe aktiviteteve hetuese në drejtim të zbulimit dhe dokumentimit të ngjajres penale-juridike në rajonin e Qendrës tregtare “Mavrovasja”, sot nga ana e SPB Shkup – Njësia për krim ekonomik dhe komjuterik, deri te Prokuroria themelore publike Shkup u dërgua akt adekuat nga të gjitha masat dhe aktivitetet deri tani të ndërmarra lidhur me ngjarjen penale-juridike “ndërtim joligjor”, sipas nenit 244 nga Kodi penal.

“Sektori i Punëve të Brendshme Shkup – Njësia për krim ekonomik dhe kompjuterik pranë Byrosë për siguri publike, gjatë periudhës së kaluar, duke i zbatuar masat dhe aktivitetet e domosdoshme në sferën e kompetencës së saj, në mënyrë intensive ka punuar në drejtim të konfirmimit të ekzistimit të bazës së dyshimit për vepër të kryer penale ‘ndërtim joligjor’, që ndiqet me detyrë zyrtare sipas nenit 244 nga Kodi penal i Republikës së Maqedonisë së Veriut në rajonin e Qendrës tregtare “Mavrovasja”, kumtojnë nga MPB-ja.

- Advertisement -

Prej aty thonë se për shkak të konfirmimit të elementeve të ekzistimit të bazës së dyshimit për vepër të kryer penale, që ndiqen me detyrë zyrtare, e kanë të bëjnë me ngjarjen penale-juridike, SPB – Shkup do të vazhdojë edhe më tej me ndërmarrjen e masave dhe aktiviteteve adekuate në sferën e kompetencave të tij. 

- Advertisement -

LSDM: Qeveria e kryesuar nga LSDM-ja ndërton rend, drejtësi dhe disiplinë

"Rendi, drejtësia dhe disiplina, ndërtimi i një shteti të fortë dhe të pavarur juridik dhe sundimi joselektiv i ligjit janë prioritetet kryesore...

MSH: Arrihet avancim i konsiderueshëm në diagnostifikimin e demencës

MIA MK MSH: Arrihet avancim i konsiderueshëm në diagnostifikimin e demencës Shkup, 21 shtator...

Stuhia tropikale Beta po lëviz drejtë Teksasit dhe Luizianës

Stuhia tropikale Beta po iu afrohet brigjeve të Teksasit dhe Luizianës dhe ekziston frika se do të sjellë shira të rrëmbyeshëm dhe...

Bllokohet tentimi i SHBA-së për ta ndaluar UiÇet-in kinez

Gjykatësja amerikane Loren Biler e bllokoi tentimin e Qeverisë amerikane për ta ndaluar aplikacionin kinez për pagesë dhe dërgim të mesazheve UiÇet...

Grenell dhe 13 përfaqësues të Uashingtonit për vizitë në Prishtinë

I dërguari i posaçëm i presidentit amerikan për bisedimet Kosovë-Serbi, Riçard Grenell sot do të qëndrojë në Prishtinë si pjesë e një...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -