Miratohet protokolli për këndet e lojërave për fëmijë

Must Read

Bislimi: Bullgaria gjithnjë ka qenë në anën e gabuar të historisë

Historiani Muzafer Bislimi në Click Plus në TV21, tha se Bullgaria gjithmon ka qenë në anën e...

Ratkoceri: Bullgaria nuk do të kërkojë ndryshime Kushtetuese!

Nga pala bullgare nuk është bërë presion për ndryshime Kushtetuese – tha Arben Ratkoceri në Click Plus...

Në komisionin maqedono-bullgar të ketë edhe shqiptarë – tha Ratkoceri në Click Plus

Gazetari Arben Ratkoceri nëpërmjet emsionit Click Plus sugjeroi që në komisionin maqedono-bullgar të ketë edhe shqiptarë.

Qeveria sot e miratoi protokollin për punë në kënde për lojëra në kushte të epidemisë dhe rekomandoi respektim të ashpër të masave për mbrojtje nga pandemia, por edhe të protokollit gjatë kryerjes së veprimtarisë.

“Në seancën e sotme u miratua protokoll për punë në kënde për lojëra në kushte të epidemisë me Kovid-19 dhe rekomandohet respektim i ashpër i masave për pengimin e përhapjes së Kovid-19 dhe protokollin e miratuar gjatë kryerjes së veprimtarisë”, informojnë nga pres shërbimi qeveritar.

- Advertisement -

Përgjegjësia dhe obligimi për zbatimin e tërësishëm të dispozitave nga protokolli, siç informojnë prej aty, është e atyre që e kryejnë veprimtarinë.

Qeveria sot e miratoi edhe raportin e Komisionit për dhënien e lejeve për organizimin e mësimit me prani fizike në shkolla për kërkesat e themeluesve, të parashtruara në periudhën prej 25 shtatorit deri 29 shtator të këtij viti.

Bislimi: Bullgaria gjithnjë ka qenë në anën e gabuar të historisë

Historiani Muzafer Bislimi në Click Plus në TV21, tha se Bullgaria gjithmon ka qenë në anën e gabuar të historisë.

Ratkoceri: Bullgaria nuk do të kërkojë ndryshime Kushtetuese!

Nga pala bullgare nuk është bërë presion për ndryshime Kushtetuese – tha Arben Ratkoceri në Click Plus në TV21.

Në komisionin maqedono-bullgar të ketë edhe shqiptarë – tha Ratkoceri në Click Plus

Gazetari Arben Ratkoceri nëpërmjet emsionit Click Plus sugjeroi që në komisionin maqedono-bullgar të ketë edhe shqiptarë. https://www.facebook.com/tv21hd/videos/3307059782663361

Llalla: Hapja e çështjes Shkup-Sofje nuk është e drejtë, Bullgaria do të dështojë në këtë gjë!

Historiani Arben Llalla në Click Plus në TV21, thotë se nuk është e drejtë hapja e çështjes mes Maqedonisë së Veriut dhe...

Çfarë mësojnë nxënësit në shkolla për Goce Dellçevin?

“Mësojnë atë që tani e kontestojnë populli maqedonas. Mesojnë se ai është ideologu i Lëvizjes Nacional - Çlirimtare maqedonase. Nuk hy në...

More Articles Like This