Array

Marie Luis Bek: Gjendja ekonomike në Kosovë,temë kryesore në Gjermani

Must Read

Arrestohet një grua për shkak të letrës me helm që dërgoi në Shtëpinë e Bardhë

Policia amerikane arrestoi  një grua të dyshuar për dërgimin e një letre deri te Shtëpia e bardhë...

Janë sanksionuar 346 shoferë në Shkup, 150 për shpejtësi të tejkaluar, 28 motoçiklistë

Në territorin e Qytetit të Shkupit gjatë ditës së djeshme janë shqiptuar 346 sanksione, mes të cilëve...

Është arrestuar personi që sulmoi një mjek në Klinikën e Toksikologjisë

Gjatë ditës së djeshme është arrestuar S.A.  (32) nga Shkupi i cili sulmoi një mjek në Klinikën...
- Advertisement -

Kryetari i Komunës së Prishtinës Shpend Ahmeti priti në takim pjesëtarën e Parlamentit të Gjermanisë, znj. Marie Luis Bek, eurodeputete e Partisë së Gjelbër.

Me znj. Beck kryetari Ahmeti diskutoi lidhur me zhvillimet e fundit politike si në nivelin
qendror, po ashtu edhe në atë lokal.

- Advertisement -

Znj Beck, si anëtare e Komisionit për Politikë të Jashtme, njëkohësisht si një anëtare e rëndësishme e Partisë së të Gjelbërve u interesua për gjendjen ekonomike dhe sociale ne Kosovë shkaku se një temë e tillë tashmë është një prej temave kryesore edhe në Gjermani për shkak të numrit të azilkërkuesve që vijnë nga Ballkani Perëndimor, rreth 40%.

Znj. Beck, gjithashtu, është takuar me politikanë të nivelit qendror dhe atij lokal për të diskutuar
lidhur me shkaqet dhe perspektivën në të ardhmen të Kosovës dhe shteteve të tjera në aspektin socio – ekonomik.

- Advertisement -

Kryetari Ahmeti e njoftoi për së afërmi lidhur ndryshimet dhe projektet në Komunën e Prishtinës, mirëpo edhe për gjendjen ekonomike – sociale në vend. Shqetësim i madh, sipas kryetarit Ahmeti, është numri i lartë i papunësisë dhe varfëria në Kosovë.

- Advertisement -

Arrestohet një grua për shkak të letrës me helm që dërgoi në Shtëpinë e Bardhë

Policia amerikane arrestoi  një grua të dyshuar për dërgimin e një letre deri te Shtëpia e bardhë me helmin vdekjeprurës ricin, kumtuan...

Janë sanksionuar 346 shoferë në Shkup, 150 për shpejtësi të tejkaluar, 28 motoçiklistë

Në territorin e Qytetit të Shkupit gjatë ditës së djeshme janë shqiptuar 346 sanksione, mes të cilëve 17 shkelje për ngasje pa...

Është arrestuar personi që sulmoi një mjek në Klinikën e Toksikologjisë

Gjatë ditës së djeshme është arrestuar S.A.  (32) nga Shkupi i cili sulmoi një mjek në Klinikën e Toksikologjisë. Kundër tij do...

LSDM: Qeveria e kryesuar nga LSDM-ja ndërton rend, drejtësi dhe disiplinë

"Rendi, drejtësia dhe disiplina, ndërtimi i një shteti të fortë dhe të pavarur juridik dhe sundimi joselektiv i ligjit janë prioritetet kryesore...

MSH: Arrihet avancim i konsiderueshëm në diagnostifikimin e demencës

MIA MK MSH: Arrihet avancim i konsiderueshëm në diagnostifikimin e demencës Shkup, 21 shtator...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -