Maqedoni, 4 viktima, 141 raste të reja me Covid-19 dhe 93 të shëruar

TË FUNDIT

Ministria e Shëndetësisë, informoi se gjatë 24 orëve të fundit nga 2006 teste të realizuara, 141 persona janë diagnostifikuar me Covid-19.

Shkup-51, Kumanovë,19, Dibër-2, Shtip-15, Prilep-6, Tetovë-6, Strugë-16, Veles-2, Manastir-4, Ohër-2, Kavadarc-1, Gostivar-2, Gjevgjeli-1, Radovish-1, Probishtip-2, Makedonski Brod-2, Berovë-1, Vinicë-1, Dellçevë-1, Sveti Nikollë-2, Kërçovë-2 dhe Negotinë-1.

Inistituti i Shëndetit Publik 24 orët e fundit ka regjistruar 93 pacientë të shëruar.

Shkup-25, Shtip-33, Prilep-1, Tetovë-10, Veles-2, Manastir-7, Demir Hisar-2, Makedoniski Brod-1 dhe Kërçovë-11.

Ndërkaq katër pacientë e kanë humbur betejën me virusin korona. Dy pacient nga Shkupi, një paciente nga Kumanova dhe një pacient nga Sveti Nikolla.