Maldini: Ibrahimoviq është pjesë e projektit të Milanit

Must Read

VIDEO: Polici përreth ndërtesës ku jeton Gordana Jankulloska, kontrollojnë çdo automjet

Përreth ndërtesës ku jeton ish-ministrja e Punëve të Brendshme, Gordana Jankulloska, sot ka forca të shtuara të...

OSBE dërgon vetëm 30 vëzhgues në zgjedhjet në SHBA

Organizata për siguri dhe bashkëpunim në Evropë (OSBE) kumtoi se në mënyrë drastike e ka zvogëluar  numrin...

Grubi: Ideja për subvencionim nuk është vetëm për shqiptarët, por për të gjithë!

Subvecionet për bashkësitë e pakicave për momentin janë vetëm debat i cili është i hapur. Subvencionuam punësime ...
- Advertisement -

Drejtori teknik i Milanit, Paolo Maldini e komentoi situatën rreth qëndrimit të Zlatan Ibrahimoviqit në klub, si dhe për pozitën e tij udhëheqëse.

“Ne ndërtuam diçka këtë sezon dhe duhet të jemi konstantë. Do të thotë, në sezonin e ardhshëm do të tentojmë ta mbindërtojmë atë që kemi bërë. Zlatan është pjesë e këtij projekti. Negociatat nuk do të jenë të lehta, por kemi qëllim të fuqishëm ta mbajmë tek ne. Kemi shumë njerëz të rinj, të cilët munden shpejtë të zhvillohen me Ibran përkrah tyre. Ndoshta kemi qasje të ndryshme për arritjen e qëllimeve tona, por po ashtu duhet të kemi vizion gjithpërfshirës për atë se ku dëshirojmë të shkojmë, në të kundërtën nuk do të isha këtu”, tha Maldini për “Skaj Sports”.

- Advertisement -

VIDEO: Polici përreth ndërtesës ku jeton Gordana Jankulloska, kontrollojnë çdo automjet

Përreth ndërtesës ku jeton ish-ministrja e Punëve të Brendshme, Gordana Jankulloska, sot ka forca të shtuara të policisë.

OSBE dërgon vetëm 30 vëzhgues në zgjedhjet në SHBA

Organizata për siguri dhe bashkëpunim në Evropë (OSBE) kumtoi se në mënyrë drastike e ka zvogëluar  numrin e vëzhguesve të cilët do...

Grubi: Ideja për subvencionim nuk është vetëm për shqiptarët, por për të gjithë!

Subvecionet për bashkësitë e pakicave për momentin janë vetëm debat i cili është i hapur. Subvencionuam punësime  në investimet e huaja  në...

Zv/kryeministri Grubi premton se do të angazhohet për barazi gjinore në politikë

Zëvendëskryetari i parë i Qeverisë dhe ministër për Sistem Politik dhe Marrëdhënie midis Bashkësive, Artan Grubi, i cili para dy ditëve paralajmëroi...

Bujar Osmani tregon 5 pikat me prioritet të MPJ-së

Ministri i Punëve të Jashtme të Maqedonisë së Veriut, Bujar Osmani në pres-konferencë për media bëri të ditura pesë pikat me prioritet...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -