Lupço Nikollovski Zëvendëskryeministër për luftën kundër korrupsionit

TË FUNDIT

Sekretari Gjeneral i LSDM-së, Lupço Nikollovski është propozuar që të jetë zëvendëskryeministër për luftën kundër korrupsionit. Këtë e bëri të ditur në rrjetin social Facebook, Nikollovski duke njoftuar se është propozuar si zëvendëskryeministër për luftën kundër korrupsionit, zhvillim të qëndrueshëm dhe burimet njerëzore.

“E falënderoj për besimin kryeministrin Zoran Zaev. Që më dha një përgjegjësi të madhe, duke më emëruar në pozicionin e Zëvendëkryeministër për luftën kundër korrupsionit, zhvillim i qëndrueshëm dhe burimet njerëzore.

Ne duhet të ecim përpara nuk duhet të ndalemi. Do të luftojmë së bashku dhe do të sjellim ndryshime”, shkruan Lupço Nikollovski në Facebook.

error: Content is protected !!