Lufta kundër terrorizmit i Xinijang-ut

TË FUNDIT

Interneti është “fushëbetejë pa barut”, thotë një luftëtar special. Ai tregon se i dallon video materialet e dhunëshme dhe i trajton ato për të shmangur mashtrimin e të rinjëve. Ai sqaron se përpiqet për të çrrënjosur propagandën terroriste në internet.

TË NGJAJSHME