Lloga tregon se çfarë do të bëjë për rastin “Alfa”

TË FUNDIT

Ministri i Drejtësisë, Krenar Lloga është mysafir në ClickPlus në TV21.

Ai është përgjigjur në pyetjet e shuma të publikut për rastin “Alfa”, ku Agim Islami është duket vuajtur dënimin me burg të përjetshëm.

Ai thotë se derisa ka qenë jashtë Ministrisë së Drejtësisë, ka pasur informacione të tjera, ndërkaq me angazhimin e tij ai është përpjekur që të marrë informacione më të detajuara për procesin.

“Në një të afërme shumë të afërt do të kemi rezultate konkrete për këtë çështje”, tha Lloga.

“Në rastin e parë që do të kemi takime me kryetarët e gjykatës dhe këshillin gjyqësor që të mund të procesohet rasti me ekspertizën në fjalë”, thotë Lloga për ekspertizën e bërë nga familjarët e Islamit në Serbi, pasi në vend nuk bëhet një ekspertizë e tillë.

error: Content is protected !!