Lloga për “Alfën”: Nuk duhet të na përsëriten rastet si “Sopoti”

TË FUNDIT

Ministri i Drejtësisë, Krenar Lloga ka folur në ClickPlus në TV21 për rastin “Alfa”.

Ai tha se do të kërkojë nga kryetarët e gjykatave dhe nga këshilli gjyqësor që të procesohet rasti me ekspertizën e bërë në Serbi.

Ai tha se nuk do të lejojë që të përsëriten rastet si “Sopoti”.

“Nuk duhet të na përsëritet rasti “Sopoti” që me vite të qëndrojnë në burg dhe mos të jetojnë jetën, siç ndodhi edhe me të moshuarin që vdiq pas disa ditësh”, tha Lloga.

error: Content is protected !!