Lloga: Kam bindjen se në burgje qëndrojnë njerëz të pafajshëm

TË FUNDIT

“Kam bindjen se në burgje qëndrojnë njerëz të pafajshëm, por këtë do të duhet ta dëshmojmë në procese adekuate”, tha Krenar Lloga, ministër i Drejtësisë në ClickPlus në TV21.

Këtë ai e tha për rastet e montuara, përfshirë edhe rastin “Alfa”.

Se si do të dëshmojnë se ata janë të pafajshëm, Lloga me përgjigje:

“Ne do të kërkojmë vlerësimin e një komisioni nga BE-ja që të dëshmojmë këtë. Janë më shumë se dy raste dhe për këtë tashmë ka komunikime zyrtare”, tha Lloga.