Llalla: Hapja e çështjes Shkup-Sofje nuk është e drejtë, Bullgaria do të dështojë në këtë gjë!

TË FUNDIT

Historiani Arben Llalla në Click Plus në TV21, thotë se nuk është e drejtë hapja e çështjes mes Maqedonisë së Veriut dhe Bullgarisë.

Sipas Llallës Bullgaria do të dështojë.

“Maqedonia, Shqipëri dhe Kosova janë interesa amerikane dhe amerikanët do të jenë ato që do ta detyrojnë edhe Greqinë edhe Bullgarinë edhe Gjermania do të jetë ajo që do t’i detyrojë që sa më pak dhimbje të kalojë për veto se nuk është e drejtë kjo veto e Bullgarisë në këtë kohë të caktuar sepse Bullgaria kishte 25 vite kohë që mund ta shantazhonte Maqedoninë”, u shpreh historiani Arben Lllalla në Click Plus në TV21.

https://www.facebook.com/tv21hd/videos/1084216252013475

TË NGJAJSHME