Ledri Vula nesër performon në Shkup! FC Shkupi feston titullin kampion

TË FUNDIT

FC Shkupi nesër feston titullin kampion! Me fillim nga ora 20:00 në sheshin Skënderbeu në Shkup do të performojë artisti Ledri Vula, përcjell TV21. Të pranishëm pritet të jenë edhe yjet e FC Shkupit. Autoritetet parlajmëruan se festa do të jetë për të gjitha grupmoshat.

Në lidhje me: Para koncertit, FC Shkupi do të festojë në stadiumin e Çairit

Në koncert do të marrin pjesë edhe këngëtarët, Shkodran Tolaj, Miranda Hashani, Keepman, Mutafa Imeri, DJ Aresmorris dhe Ansambli shtetërorë shqiptar.

MARKETING I PAGUAR POLITIK