Array

Kur një ministër akrediton një universitet-si me qenë pasha

Must Read

Me kontrolle parandaluese falas shënohet Dita Botërore e Zemrës

Në organizim të Institutit për Shëndet Publik sot janë organizuar më shumë aktivitete për ngritjen e vetëdijes...

Një infermiere nga Ohri humb betejën me virusin korona

Spitali i Përgjithshëm në Ohër njoftoi sot se kolegia dhe infermierja e tyre Diana Dimoska e ka...

Pakoja e 4 e masave që peshon 350 milionë euro përfshin mbështetje të sektorëve dhe kategorive të qytetarëve më të goditur

Pakoja e katërt e masave ekonomike që peshon 350 milionë euro është vazhdimësi e tri pakove të...
- Advertisement -

Prokuroria e Përgjithshme ka nisur hetimet ndaj ish ministrit të Arsimit, Myqerem Tafaj me akuzën e shpërdorimit të detyrës. Hetimet ndaj Tafajt nisën pas kallëzimit të depozituar në prokurori nga Ministria e Arsimit.

Ministria e Arsimit e akuzon ish-ministrin e qeverisë se gjatë kohës që drejtonte Ministrinë e Arsimit ka akredituar universitetin ‘Vitrina’ kundër vendimit të mëparshëm të Këshillit të Akreditimeve ndaj këtij universiteti.

- Advertisement -

 

- Advertisement -

Me kontrolle parandaluese falas shënohet Dita Botërore e Zemrës

Në organizim të Institutit për Shëndet Publik sot janë organizuar më shumë aktivitete për ngritjen e vetëdijes tek popullata për stil të...

Një infermiere nga Ohri humb betejën me virusin korona

Spitali i Përgjithshëm në Ohër njoftoi sot se kolegia dhe infermierja e tyre Diana Dimoska e ka humbur betejën me virusin korona.

Pakoja e 4 e masave që peshon 350 milionë euro përfshin mbështetje të sektorëve dhe kategorive të qytetarëve më të goditur

Pakoja e katërt e masave ekonomike që peshon 350 milionë euro është vazhdimësi e tri pakove të mëparshme dhe është sublimim i...

Banorët e Sarajit i dorëzojnë stufat e vjetra me drurë dhe naftë

Në Komunën e Sarajit sot filloi aksioni i madh ekologjik i Qytetit të Shkupit dhe Qeverisë për dorëzimin e stufave të vjetra...

Pendarovski dhe Pahor në Ohër në stërvitjen demonstruese të ekipeve speciale të Armatës

Presidentët e Maqedonisë së Veriut dhe Sllovenisë, Stevo Penarovski dhe Borut Pahor sot e vizituan Kampin për trajnim në ujë të Armatës...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -