Kur do të rrënohet terasa te VMRO-DPMNE-ja? Stoillkovski: Bëhet fjalë për mbulesë dhe jo terasë

Must Read

Profesionet të ndryshme nga obligimet?! Zëvendësministrat të martën para deputetëve

https://youtu.be/KaiRwPjWwFY Në vend që të kenë fundjavë të lirë, deputetët do të...

MPB “ruan” ish-ministren Jankullovska, Gruevski në Budapest, bashkëpunëtorët e tij më të afërt në burg

https://youtu.be/I-GFz2nm33w Përditshmëri e banorëve të rrugës “Dimçe Mirçev” numër 20, janë makinat...

Jo të gjitha shkollat kanë kompjuterë dhe internet

https://youtu.be/l-Cg1Gf5xHo Ministria e Arsimit dhe Shkencës po informon drejtorët e shkollave fillore...
- Advertisement -

 “Kur flasim konkretisht për ndërtimin pa leje një pjesë e selisë së partisë së VMRO-DPMNE-së, vendimi është sjellë vetëm ju lutem për mirëkuptim nuk mund ta tregoj datën e sakt. Për shkak të dy arsyeve do të duhet asistencë të policisë, e dyta po dëgjoj do të ketë disa mbledhje të simpatizantëve të kësaj partie theksoi Andrej Zhernovski – Ish kryetar komunës qendër (Viti 2015)”

Ish kryetari i Komunës Qendër Andrej Zhernovski në vitin 2015 ishte i bindur që do ta rrënojë një pjesë të selisë së partisë së VMRO-DPMNE-së sepse ishte jo-legale.

- Advertisement -

Por kanë kaluar pesë vjet dhe një vendim i tillë nuk u mor.

Zëdhënësi i VMRO-DPMN-së Naum Stoillkovski sot ishte në Matkë për t’ia kujtuar Qeverisë platformat pa leje, por kur u pyet edhe për selinë e partisë së tij, tha që të pyesim Komunën Qendër.

- Advertisement -

 “Pyetni në Komunën Qendër, ato kanë qenë atëher iniciatorë, më kujtohet ishte për mbulesën tek dera e VMRO-DPMNE-së, mendoj që atë rast e kanë mbyllur për shkak se me ekipet e tyre kanë vërtetuar se bëhet fjalë për mbulesë dhe jo për terasë, theksoi Naum Stoilkovski VMRO-DPMNE

Në linjë telefonike kryetari i tanishëm i Komunës Qendër Sasha Bogdanoviç i tha Tv21 se lënda për selinë e partisë së VMRO-DPMN-së është në Prokurorinë Publike në hetim dhe se objekti është i ngrirë për shkak të hetimit. Më tej shtoi se çfarë vendimi do të sjellë Prokuroria Publike ashtu do të veprojë Komuna Qendër.

- Advertisement -

Nga kjo parti është hera e dytë që bëjnë konferenca para objekteve pa leje ndërtimi. Dje ishin para një objekti karshi Ambasadës Amerikane.

Kjo vjen pas shembjes së objektit tek Mavrovasja duke ia kujtuar Qeverisë edhe ndërtimet tjera paleje.

Në Prokurorinë Publike ka lëndë gjyqësore për financimin e objektit të VMRO-DPMN-së për Ish-kryetarin e partisë Nikolla Gruevskin, ish-sekretarin e Përgjithshëm të Qeverisë Kirill Bozhinovski, ish-ministrin e transportit Mile Janakievski, deputeti Ilija Dimovski dhe Leko Ristovski nga VMRO- DPMNE-ja.

- Advertisement -
  • Tags
  • 2

Profesionet të ndryshme nga obligimet?! Zëvendësministrat të martën para deputetëve

https://youtu.be/KaiRwPjWwFY Në vend që të kenë fundjavë të lirë, deputetët do të duhet t’i lexojnë biografitë dhe...

MPB “ruan” ish-ministren Jankullovska, Gruevski në Budapest, bashkëpunëtorët e tij më të afërt në burg

https://youtu.be/I-GFz2nm33w Përditshmëri e banorëve të rrugës “Dimçe Mirçev” numër 20, janë makinat policore, sepse vetëm 10 metra...

Jo të gjitha shkollat kanë kompjuterë dhe internet

https://youtu.be/l-Cg1Gf5xHo Ministria e Arsimit dhe Shkencës po informon drejtorët e shkollave fillore dhe të mesme për llojin...

Gjuha Shqipe hiqet nga memorandumet e MASH! Carovska thotë se s’ka ndryshime, por kumtesat dërgohen vetëm maqedonisht

https://youtu.be/ItFN5QptB50 Milla Carovska u emërua Ministre e Arsimit dhe Shkencës.Me të ardhur në krye të këtij digasteri,...

“Rusino” mbyllet edhe për Gostivarin, deklarata e Nuredinit e pa pranueshme për protestuesit

https://youtu.be/te-qHzTVI5E Deklarata e djeshme e ministrit të mjedisit Naser Nuredini se deponia Rusino do të mbetet ashtu...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -