KRRE do t’i caktojë çmimet e reja të energjisë dhe ngrohjes qendrore

TË FUNDIT

Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE) sot duhet t’i sjellë vendimet për çmimin energjisë elektrike dhe për ngrohjen qendrore për qytetarët e Shkupit që do të vlejnë gjatë vitit të ardhshëm.

Kryetari i KRRE, Marko Bislimoski para ca kohësh e konfirmoi se të gjitha kompanitë energjetike në vend kanë kërkuar rritje të çmimit të energjisë elektrike për shkak të shpenzimeve të rritura dhe konsumit të zvogëluar, si edhe problemeve me likuiditetin që i shkaktoi pandemia e Kovid-19. 

MARKETING I PAGUAR POLITIK