Kristina Dimitrievska fituesja e “Miss Quarantine of the World”(VIDEO)

TË FUNDIT

Për shkak të pamundësisë për tu organizuar një eveniment i vërtetë për zgjedhjen e më të bukurës në botë, për shkak të pandemisë me koronvirusin, sot vajzat nga e gjithë bota sfiduan online njëra tjetrën për çmimin ‘ Miss Quarantine of the World’. Ndonëse jo në një sallë të madhe me shumë publik, e pa ndonjë grim profesional, vajza nga vende të ndryshme të botës prezantuan vetën në kushte shtëpie. Me një konkurencë të madhe për “Miss Quarantine of the World” u shpall maqedonasja Kristina Dimtirievska. Në vendin e dytë u zgjodhë Elza Reksi, ndërsa në vendin e tretë Lara. Organizator i këtij evenimenti ishte Gecjan Fashion Group nga Prishtina, ndërsa bashkë organizatorë ishin edhe studio e modës Crnokrak dhe Tugce Sarykaja Dagistan nga Turqia. Mbrëmja finale u emitiua në RTV21 dhe në TV21.

MARKETING I PAGUAR POLITIK