KOVID-19, ndërroi jetë sekretari shtetëror në Serbi

TË FUNDIT

Si pasojë e virusit korona, në Serbi ka ndërruar jetë sekretari shtetëror, Branisllav Bllazhiq, njoftojnë mediat serbe.

Ai ishte 63-vjeçar dhe pozitiv kishte rezultuar nga mesi i muajit mars.

Në Serbi, sot numri i të infektuarve është rritur për 160. Numri i përgjithshëm thuhet se është 1060 të infektuar dhe 28 viktima.
MARKETING I PAGUAR POLITIK