Array

Kosovarët të parët me kërkesa azili në Gjermani

Must Read

Memorandumi nuk do të ndikojë në negociatat?Holshtajn: Bullgaria t’i zgjidhë çështjet në mënyrë bilaterale

https://youtu.be/bpuDiX-k1bM Presioni i Bullgarisë përmes memorandumit deri te vendet anëtare të BE-së...

Ministri me premtime të njëjta, “Programi për ambient jetësor i mirë vetëm në letër”

https://youtu.be/2m6zRZ0jE5w Për ndotjen, shpëtimin e ambientit jetësor dhe ekologjinë e cila çdo...
- Advertisement -

Qytetarët e Kosovës gjatë muajit mars kanë bërë më së shumti kërkesa për azil në Gjemani, gjithsej 11.729, thonë shënimet gjermane të Shërbimit për Migrim dhe Refugjatë.
Në janar qytetarët nga Kosova kanë bërë 3.630 kërkesa për azil, ndërsa në muajin shkurt 7.728.
Pas qytetarëve të Kosovës, në vendin e dytë me kërkesa për azil janë qytetarët nga Siria, 4.620 sosh, qytetarët e Shqipërisë janë vendin e tretë me 3.020 kërkesa ndërsa Serbia është në vendin e katërt me 2.833 kërkesa për azil, transmeton Koha.net.
Kur bëhet fjalë për numrin e përgjithshëm të kërkesave për këtë vit, statistika gjermane thotë se vendin e parë e zënë po ashtu qytetarët nga Kosova, me 23.137 kërkesa, në vendin e dytë janë qytetarët e Sirisë me 15.444 kërkesa dhe në vendin e tretë janë qytetarët e Serbisë me 9.074 kërkesa.RTV21

- Advertisement -

Memorandumi nuk do të ndikojë në negociatat?Holshtajn: Bullgaria t’i zgjidhë çështjet në mënyrë bilaterale

https://youtu.be/bpuDiX-k1bM Presioni i Bullgarisë përmes memorandumit deri te vendet anëtare të BE-së të ndikojë që interpretimet bullgare...

Ministri me premtime të njëjta, “Programi për ambient jetësor i mirë vetëm në letër”

https://youtu.be/2m6zRZ0jE5w Për ndotjen, shpëtimin e ambientit jetësor dhe ekologjinë e cila çdo ditë e më shumë është...

Konfirmohen dënimet me burg për “Tankun”, Jankullovska do të shkojë në burg, Gruevski mbetet në Budapest

https://youtu.be/1gIbSTVFia4 Refuzohen ankesat e tre të dënuarve për blerjen e Mercedesit luksoz prej 600 mijë eurove –...

“Stop Rusino” kërkon mbylljen e deponisë, Nuredini: Edhe për disa vite Rusino e hapur!

https://youtu.be/RCGqvEZnlp8 Deponia Rusino vazhdon të jetë e bllokuar  nga aktivistet e lëvizjes “Stop Rusino” Kërkojnë që kjo...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -