Këto pjesë të Shkupit nesër do të jenë pa energji elektrike

Must Read

Vazhdojnë protestat antiqeveritare në Bullgari

Rreth 10.000 persona dje u grumbulluan në Sofje në Ditën e Pavarësisë duke kërkuar “pavarësi nga mafia”...

Gjobiten 746 persona për mosmbajtjen e maskave

Policia ka gjobitur 746 qytetarë gjatë 24 orëve për mosmbajtjen e maskave. Ministria e Brendshme u bën...

“Incident” me aeroplanin e Pensit

Aeroplani me të cilin udhëtonte nënkryetari amerikan Majk Pens ishte i detyruar që të kthehet në aeroportin...
- Advertisement -

Për shkak intervenimeve teknike në rrjetin elektro përçues nesër pa energji elektrike do të mbeten një pjesë e shfrytëzuesve nga komunat Kisella Vodë, Qendër, Aerodrom dhe Karposh, kumton QRMK – Shkup.

Në periudhën nga ora 08:30 deri në orën 15:00 pa energji elektrike do të mbeten shfrytëzuesit e rrugës “Marko Oreshkoviq”, nga Komuna e Kisella Vodës.

- Advertisement -

Në periudhën nga ora 08.00 deri në orën 09:30 pa energji elektrike do të mbeten restoranti “Intermenco”, klubi i karatesë “Rabotnoçki” , larëset e automjeteve në bulevardin “Mitropolit Teodosij Gologanv” numrat 70, 75,77, 79 nga komuna Qendër.

Në periudhën nga ora 08:00 deri 18:00 pa energji elektrike do të jenë shfrytëzuesit e objekteve sipërmarrëse dhe jo sipërmarrëse nga semaforët në Pintia deri te ura në hyrje në Draçevë, të gjitha kompanitë dhe pompat e benzinës në këtë pjesë do të kenë ndërprerje të përkohshme në këtë periudhë, komuna e Kisella Vodës.

- Advertisement -

Në periudhën nga ora 08:30 deri në orën 13 pa energji elektrike do të jenë shfrytëzuesit e ndërtesës KJUBI, Komuna Qendër.

Në periudhën nga ora 08:00 deri në orën 10:30 pa energji elektrike do të mbeten shfrytëzuesit e rrugës 1611, komuna e Aerodromit.

- Advertisement -

Në periudhën nga ora 13:00 deri në orën 15:30 pa energji elektrike do të jenë shfrytëzuesit e bulevardit “Brigada e tretë maqedonase” një pjesë e nënrrugës me numër 3, komuna e Aerodromit.

Në periudhën nga ora 09:00 deri në orën 11:00 pa energji elektrike do të mbetet një pjesë e shfrytëzuesve nga rruga “Helsinku” rreth numrave 11 dhe 13, rruga “Tashkenstka” rreth numrave 20 dhe 22, komuna e Karposhit. 

- Advertisement -

Vazhdojnë protestat antiqeveritare në Bullgari

Rreth 10.000 persona dje u grumbulluan në Sofje në Ditën e Pavarësisë duke kërkuar “pavarësi nga mafia” dhe dorëheqje të Qeverisë të...

Gjobiten 746 persona për mosmbajtjen e maskave

Policia ka gjobitur 746 qytetarë gjatë 24 orëve për mosmbajtjen e maskave. Ministria e Brendshme u bën apel qytetarëve që të respektojnë...

“Incident” me aeroplanin e Pensit

Aeroplani me të cilin udhëtonte nënkryetari amerikan Majk Pens ishte i detyruar që të kthehet në aeroportin në Mançester në shtetin Nju...

Ambasadori izraelit në KB e lëshoi sallën plenare gjatë fjalimit të Erdoganit

Ambasadori izraelit në Kombet e Bashkuara, Gilad Erdan, i cili ishte i pranishëm në mbledhjet e Asamblesë së Përgjithshme të KB-së në...

Putini në Kombet e Bashkuara, bëri thirrje të hiqen sanksionet me qëllim të përforcimit të ekonomisë botërore

Presidenti rus, Vlladimir Putin deklaroi dje se përfundimi i “sanksioneve jolegjitime” kundër vendeve si i tij, mund të përforcojë ekonominë botërore të...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -