Kërçova sot do të jetë pa ujë të pijshëm

Must Read

Kursimtarët e dëmtuar nga Banka Eurostandard kërkojnë ligj për dëmshpërblimin e tyre

Këshilli nismëtar i Shoqatës së kursimtarëve të dëmtuar nga Banka Eurostandard njoftoi se kanë mbajtur takime me...

Në celular në muaj flasim nga 3,5 orë, në telefon fiks nga gjysmë ore

Sipas të dhënave më të reja të Agjencisë për Komunikime Elektronike, në tre muajt e parë të...

Shahpaska dhe Filipçe: Kopshtet kanë kapacitet për përkujdes të plotë dhe të sigurt të fëmijëve

Ministrja e Punës dhe Politikës Sociale Jagoda Shahpaska dhe ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe mbrëmë në Qeverinë...
- Advertisement -

Në qytetin e Kërçovës sot shfrytëzuesit e ujit të pijshëm kryesisht në qendër të qytetit prej orës 8 deri në orën 14 do të jenë pa ujë të pijshëm, informojnë nga NPK “Komunalec” që menaxhon me furnizimin me ujë në këtë komunë.

Ndërprerjet do të jenë në bulevardin “Çlirimi” edhe atë në pjesën nga qarkorja e autostradës Ohër – Shkup deri te qarkorja te pompa e benzinës “Pucko Petrol”, pastaj rrugët “11 Shtatori”, “4 Korriku” dhe rruga “11 Dhjetori”.

- Advertisement -

“Kjo ndërprerje do të jetë për shkak të mënjanimit të një defekti të madh në njërin prej valvuleve të gypit kryesor në këtë pjesë të qytetit”, sqarojnë nga NPK “Komunalec”.

- Advertisement -

Kursimtarët e dëmtuar nga Banka Eurostandard kërkojnë ligj për dëmshpërblimin e tyre

Këshilli nismëtar i Shoqatës së kursimtarëve të dëmtuar nga Banka Eurostandard njoftoi se kanë mbajtur takime me të gjitha grupet parlamentare me...

Në celular në muaj flasim nga 3,5 orë, në telefon fiks nga gjysmë ore

Sipas të dhënave më të reja të Agjencisë për Komunikime Elektronike, në tre muajt e parë të këtij viti përmes celularit janë...

Shahpaska dhe Filipçe: Kopshtet kanë kapacitet për përkujdes të plotë dhe të sigurt të fëmijëve

Ministrja e Punës dhe Politikës Sociale Jagoda Shahpaska dhe ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe mbrëmë në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë së...

Vendimi për hapjen e kufijve do të merret javën e ardhshme

Vendet e rajonit javën e ardhshme pritet përfundimisht të marrin vendim për kalimin e lirë dhe hapjen e kufijve, paralajmëroi ministri i...

Mot me vranësira të ndryshueshme me erë dhe shi të përkohshëm

Moti në vend do të jetë me vranësira të ndryshueshme me erë të fuqishme veriore, e cila do të jetë më e...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -