Keqpëdorime financiare në FFM, 11 persona dyshohen për larje parash

Must Read

Uka Aliti: Dy veturat e EVN-së u dogjën njëra pas tjetrës pas mesnate

Për djegien e veturave të EVN-së, në vendngjarje ka folur edhe shefi i Njësitit të Kundëzjarrit në...

U vihet zjarri veturave në dy pikat e EVN-së në Tetovë!

Pas mesnatës, veturave të dy pikave të ndërmarrjes energjetike EVN u është vënë zjarri. Njëra veturë gjendet...

Tetovë, treni godet një veturë, lendohen dy persona

Aksident komunkacioni në fshatin Poroj. Treni godet një veturë në një vendkalim hekurudhor. Nga aksidenti të lënduar...

Policia financiare ka parashtruar padi penale kundër 11 personave fizik dhe 14 personave juridik, të cilin nga 1 janari i vitit 2015 deri më 10 tetor të 2019-s në mënyrë të jashtëligjshme kanë artiru pasuri në vlerë prej 146 milionë e 770 mijë e 172 denarë, njoftuan nga drejtoria për polici financiare.

- Advertisement -

Deri te Prokuroria Publike për ndjekje të krimit të organizuar dhe korrupsionit, Drejtoria ka parashtruar kallëzim penal kundër personave I. GJ., O.M. – udhëheqës i sektorit të financave dhe kontabilitetit dhe T.M. udhëheqës i Sektorit për gjykatës dhe gjykim, të gjithë nga Federata e Futbollit të Maqedonisë, si dhe i Gj.Ç. pronar dhe udhëheqës i subjektit juridik “Mason Inzhinering Shkup”, N.Ll. pronar dhe udhëheqës i subjektit juridik “Sef Kompani”, S.T. pronar dhe udhëheqës i subjektit juridik “Usjepor”, K.A. në rolin e personit të autorizuar në subjektin juridik “Km Emona”, E.N. inxhinier ndërtimor në kompaninë “Ballkan Konsalting”, I.T. pronar dhe udhëheqës i subjektit juridik “Biro Kopirs Irina” dhe “Print Primus”, I.T. pronar dhe udhëheqës i subjektit juridik “Oli-Veti kopirs”, I.P. nga “Idiomas”, J.D. nga “Sportiko”, I.SH. nga “Borografika”, S.S. nga “Elit Travel” dhe kundër të gjithë subjekteve juridike.

Personat fizik dhe personat juridik apo kompanitë dyshohen se kanë kryer larje parash, keqpërdorim të autorizimit zyrtar, se kanë punuar në mënyrë joadekuate, si mashtrim, falsifikim dhe shkatërrim të dokumenteve. Sipas Policisë financiare, me fatura fiktive për shitje të mallrave dhe shërbimeve në FFM, personat kanë arritur pasuri të jashtëligjshme.

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Latest News

U vihet zjarri veturave në dy pikat e EVN-së në Tetovë!

Pas mesnatës, veturave të dy pikave të ndërmarrjes energjetike EVN u është vënë zjarri. Njëra veturë gjendet në lagjen Potok dhe tjetra...

Tetovë, treni godet një veturë, lendohen dy persona

Aksident komunkacioni në fshatin Poroj. Treni godet një veturë në një vendkalim hekurudhor. Nga aksidenti të lënduar janë B.S 22 vjeç dhe...

Vazhdojnë negociatat mes Zaevit dhe Ahmetit, ka tone optimiste, por epilog ende jo

https://www.youtube.com/watch?v=-ywSxWeMJ28&feature=youtu.be E mori mandatin për formim të qeverisë, ndërsa ende është në bisedime për të arritur shumicën...

Kapen 10 emigrantë ilegal, ishin fshehur në një kamion transportues nga Tetova

https://youtu.be/cC08DnE97Js Doganieri i doganës së Tetovës duke bërë kontrollin rutinë në kamionët të cilët kishin ardhur për...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com