Array

Kadri Bajrami: S`kam lidhje me sulmet në Gushincë

Must Read

Shtip, për një orë gjobiten rreth 50 shoferë

Nëpunësit policorë në disa pika në Shtip për vetëm një orë në Shtip kanë regjistruar 50 shkelje...

SPB Tetovë me kontrolle për vendosje të paligjshme të “flesherëve” në makina

Sektori për Punë të Brendshme-Tetovë ka filluar me kontrollin dhe masat e tjera për zbulimin dhe sanksionimin...

Rohani: SHBA hyri në luftë ekonomike me Iranin

Presidenti iranian, Hasan Rohani ka deklaruar se me sanksionet ndaj dollarit, SHBA-ja hyri në luftë ekonomike me...
- Advertisement -

Kadri Bajrami emri i të cilit është përmendur nga maqedonasit si i involvuar në sulmet në Gushincë, ka demantuar se ka marrë pjesë në këto sulme. Unë jam fshatar dhe tërë ditën jam marrë me punët e shtëpisë. U befasova kur e dëgjova emrin tim në lajme shprehet Bajrami.
Kadri Bajrami nga Stanqiqi i Gjilanit ka përgënjeshtruar zyrtarët maqedonas se ai së bashku me tre të tjerë nga Gjilani ka marrë pjesë në sulmet e Gushnicës, raporton rajonipress

Kadri Bajrami tha për rajonipress se ai as që ka kohë të merret me gjëra të tilla.”Unë jam fshatar dhe tërë ditën jam marrë me punët e shtëpisë dhe të familjes. U befasova kur e dëgjova emrin tim në lajme. E demantoj këtë gënjeshtër sepse unë jetojë në brezin kufitar dhe merrem me bagëti dhe punë shtëpiake ku edhe e mbajë familjen time” tha Bajrami.

- Advertisement -

Shtip, për një orë gjobiten rreth 50 shoferë

Nëpunësit policorë në disa pika në Shtip për vetëm një orë në Shtip kanë regjistruar 50 shkelje nga ana e shoferëve. Zëdhënësi...

SPB Tetovë me kontrolle për vendosje të paligjshme të “flesherëve” në makina

Sektori për Punë të Brendshme-Tetovë ka filluar me kontrollin dhe masat e tjera për zbulimin dhe sanksionimin ligjor të automjeteve, të cilat...

Rohani: SHBA hyri në luftë ekonomike me Iranin

Presidenti iranian, Hasan Rohani ka deklaruar se me sanksionet ndaj dollarit, SHBA-ja hyri në luftë ekonomike me Teheranin si dhe duke përdorur...

E Majta ka dorëzuar 8 padi kundër shtëpisë ligjvënëse

Partia "E Majta" ose Levica sot deri tek gjykata Administrative ka dorëzuar 8 padi kundër shtëpisë ligjvënëse, për shkak të siç thonë...

Filloi mbledhja e Këshillit të Sigurimit

Filloi mbledhja e Këshillit të Sigurimit  në “Vila Vodno” të konvokuar nga presidenti Stevo Pendarovski. Në mbledhje marrin pjesë...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -