Janushev në Çeshinovë – Obleshevë, në takim me bujqit, premtoi rritje të investimeve

Must Read

Manastir, protestë kundër brutalitetit të policisë

Qytetarët e Manastirit sot protestuan kundër brutalitetit të policisë. Kjo protestë nga manastirasit...

Në rrëzimin e aeroplanit ushtarak ukrainas kanë humbur jetën 25 oficerë

Në rrëzimin e aeroplanit ushtarak ukrainas në verilindje të vendit, në rajonin Harkov, humbën jetën të paktën...

Kryeministri i sapoemëruar libanez Mustafa Adib, ende pa e formuar Qeverinë jep dorëheqje

Kryeministri i sapoemëruar libanez Mustafa Adib, i cili e ndërmori detyrën për t’i ndihmuar vendit të ngrihet...
- Advertisement -

Bartësi i listës së kandidatëve nga VMRO-DPMNE në NJz 3, Igor Janushev me bujqit në Çeshinovë – Obleshevë. Ai premtoi investime në bujqësi por edhe jetë më cilësore për të gjithë qytetarët në shtet.

Ditë më parë më pyetën se cilat janë tre prioritetet për NJZ 3. Atë që e thash atëherë, e përsërita edhe para banorëve në Çeshinovë – Obleshevë. Investime në bujqësi është atë që duam ta arrijmë në mandatin 4 vjeçar, të kemi nga një bujk krenar dhe të lumtur i cili jeton jetë normale dhe e denjë. Por jetë të denjë jo vetëm për bujqit por për të gjithë qytetarë në shtet, për të gjithë në Republikën e Maqedonisë”, theksoi Igor Janushev nga VMRO-DPMNE.

- Advertisement -

Manastir, protestë kundër brutalitetit të policisë

Qytetarët e Manastirit sot protestuan kundër brutalitetit të policisë. Kjo protestë nga manastirasit erdhi pasi që disa ditë...

Në rrëzimin e aeroplanit ushtarak ukrainas kanë humbur jetën 25 oficerë

Në rrëzimin e aeroplanit ushtarak ukrainas në verilindje të vendit, në rajonin Harkov, humbën jetën të paktën 25 persona, bënë të ditur...

Kryeministri i sapoemëruar libanez Mustafa Adib, ende pa e formuar Qeverinë jep dorëheqje

Kryeministri i sapoemëruar libanez Mustafa Adib, i cili e ndërmori detyrën për t’i ndihmuar vendit të ngrihet pas shpërthimit shkatërrues në gusht...

630 gjoba për mosmbajtjen e maskës gjatë 24 orëve të fundit

Në territorin e vendit tonë gjatë 24 orëve të fundit janë regjistruar 630 gjoba për mosmbajtjen e maskës, informojnë nga MPB.

Besimi – Sahakyan: Sistemi më i mirë për financat publike, më pak ekonomi informale dhe decentralizim fiskal

Fokusi i bashkëpunimit të Ministrisë së Financave me Programin e Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) në periudhën e ardhshme do të...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -