Janë shqiptuar 928 gjoba për mosmbajtje të maskës

TË FUNDIT

Ahmeti: E pergëzoj Bujar Osmanin për punën dhe maturinë që ka në kontestin me Bullgarinë

Ministri i Punëve të Jashtme Bujar Osmani angazhimin më të madh e ka kontestin me Bullgarinë, tha...

Kontesti me Bullgarinë, përgjegjësi ka edhe Ministri i Jashtëm Osmani por edhe kabineti Zaev, thotë Ahmeti

Për kontestin me Bullgarinë përgjegjësi ka edhe Ministri i Punëve të Jashtme Bujar Osmani por edhe kabineti...

Duhet të jemi në krah të maqedonasve për zgjidhjen e kontestit me Bullgarinë, thotë kreu integrist Ali Ahmeti

"Duhet të jemi në krah të maqedonasve për zgjidhjen e kontestit me Bullgarinë", tha në Click Plus...

Policia gjatë 24 orëve të fundit në mbarë vendin ka shqiptuar 928 sanksione për mosmbajtje të maskës.

“Gjatë 24 orëve të kaluara (29 / 30.10.2020) në territorin e Republikës së Maqedonisë të Veriut, lidhur me masën për mbajtjen e mbrojtjes personale për fytyrë, janë regjistruar 928 kundërvajtje”, kumtoi Ministria e Punëve të Brendshme.

Nga MPB,  u bëjnë thirrje qytetarëve të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria, në mënyrë që të ballafaqohen me Kovid-19.

  • Tags
  • 5

TË NGJAJSHME