Array

ISIS, "do ta djegim Amerikën"

Must Read

ASH-AAA karton të kuq për zëvendësministrat? Abazi: S’kanë legjitimitet, do të punojnë vetëm për interesat partiake

Zëvendësministrat e rinj të propozuar nga Qeveria, nuk do të sjellin asnjë risi, por vetëm do të...

Bytyqi kundër Grubit dhe Zaevit, “Paratë publike nuk duhet të ndahen sipas përkatësisë etnike”

https://youtu.be/QVHD2o-kb-0 Propozimi i zëvendëskryeministrit të parë, Artan Grubi që të subvencionohen kompanitë...

Profesionet të ndryshme nga obligimet?! Zëvendësministrat të martën para deputetëve

https://youtu.be/KaiRwPjWwFY Në vend që të kenë fundjavë të lirë, deputetët do të...
- Advertisement -

Ekstremistët nga radhët e Shtetit Islamik kanë publikuar një video-xhirim, me anë të së cilit kërcënojnë amerikanët dhe tërhoqën vërejtjen se do të përsëritën sulme të ngjashme me ato të 11 shtatorit 2001.
Në porosi theksohet se lëvizja e xhihadistëve tani është më e madhe dhe më e fuqishme, në krahasim me kohën kur Al Kaida sulmoi Nju-Jorkun dhe Uashingtonin para 14 viteve dhe se islamistët tani janë sërish të gatshëm që të godasin Shtetet e Bashkuara të Amerikës.
Shteti Islamik tërhoqi vërejtjen se asnjë amerikan nuk do të mund të ndjehet i sigurt në botë dhe se kjo organizatë tani aq sa duhet e fuqishme, për të djegur sërish Amerikën.
Në video-xhirimin me titull “Do të djegim Amerikën” ithtarët e Shtetit Islamik ftohen që të sulmojnë Shtetet e Bashkuara të Amerikës, duke nënvizuar se ndjenja e sigurisë për qytetarët amerikanë është një fatamorganë.
Në xhirim janë përfshirë edhe disa prej krimeve më të tmerrshme të kryera nga islamistët, siç janë ekzekutimet me prerje të kokës të gazetarëve dhe pilotëve, si dhe pamjet e shkatërrimit të qyteteve antike.RTV21

- Advertisement -

ASH-AAA karton të kuq për zëvendësministrat? Abazi: S’kanë legjitimitet, do të punojnë vetëm për interesat partiake

Zëvendësministrat e rinj të propozuar nga Qeveria, nuk do të sjellin asnjë risi, por vetëm do të punojnë për interesat e tyre...

Bytyqi kundër Grubit dhe Zaevit, “Paratë publike nuk duhet të ndahen sipas përkatësisë etnike”

https://youtu.be/QVHD2o-kb-0 Propozimi i zëvendëskryeministrit të parë, Artan Grubi që të subvencionohen kompanitë private të cilat do të...

Profesionet të ndryshme nga obligimet?! Zëvendësministrat të martën para deputetëve

https://youtu.be/KaiRwPjWwFY Në vend që të kenë fundjavë të lirë, deputetët do të duhet t’i lexojnë biografitë dhe...

MPB “ruan” ish-ministren Jankullovska, Gruevski në Budapest, bashkëpunëtorët e tij më të afërt në burg

https://youtu.be/I-GFz2nm33w Përditshmëri e banorëve të rrugës “Dimçe Mirçev” numër 20, janë makinat policore, sepse vetëm 10 metra...

Jo të gjitha shkollat kanë kompjuterë dhe internet

https://youtu.be/l-Cg1Gf5xHo Ministria e Arsimit dhe Shkencës po informon drejtorët e shkollave fillore dhe të mesme për llojin...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -