Ibrahimoviq humbi europianin

TË FUNDIT

Pas ekzaminimeve të fundit mjekësore dhe pasi mjeku që e operoi Zlatan Ibrahimoviq në Pittsburgh të Amerikës vendosi se do të duheshin gati 2 muaj deri në rikuperimin e plotë pas dëmtimit të të fundit.

Kështu Zlatan Ibrahimoviq mbyll sezonin me Milanin por humbet edhe kampionatin Europian me Suedinë.

Ekipi kombëtar e njoftoi atë përmes një njoftimi për shtyp në mediat sociale.

“Sot, Zlatan informoi Janne Andersson se dëmtimi i tij do ta pengojë atë të marrë pjesë në Kampionatin Evropian këtë verë. Shpresojmë të shihemi së shpejti në fushë, Zlatan“.Me sa duket, ishte zgjedhja e Ibrahimovicit për t’i thënë jo kampionatit evropian me Suedinë. Në fakt, pas një viti të trazuar dhe të dëmtuar, është më mirë për të që të mos e detyrojë shërimin shumë të shpejtë.

TË NGJAJSHME