Gjykata e Apelit e pranoi ankesën, Boki 13 shkon në arrest shtëpiak

TË FUNDIT

Mick Schumacher pjesë e ekipit “Haas”

Mick Schumacher, djali i kampionit të botës në Formula 1, Michael Schumacher, pritet të jetë pjesë e...

Qeveria miraton tekstin e Projekt-Ligjit për Agjencinë e Intelegjencës

Qeveria sonte në seancën e saj të 24-të e miratoi tekstin e Projektligjit për Agjencinë e Inteligjencës.

Dua Lipa dominon në nominimet kryesore të “Grammy Awards 2021”

Dua Lipa, këngëtarja shqiptare me famë botërore, dominon në nominimet e “Grammy Awards 2021”.

Zvicër, sulm në një supermarket, policia nuk përjashton “motive terroriste”

Një grua zvicerane sulmoi dy gra të tjera, njërën me thikë, në një supermarket në Llugano, në...

Kinë, gjenden gjurmë virusi në paketimet në Dongguan

Autoritetet shëndetësore në qytetin Dongguan, në provincën kineze të Guangdong, zbuluan se dy kampionë të paketimeve ushqimore...

Gjykata e Apelit Shkup e pranoi ankesën e Bojan Jovanovskit, i dënuar në lëndën “Reket”, me çka vendim i Gjykatës së shkallës së parë ndryshon në mënyrë që shfuqizohet masa e arrestit dhe përcaktohet arrest shtëpiak, informuan sot nga Gjykata Themelore Penale në Shkup.

“Gjykata e Apelit Shkup deri tek Gjykata Themelore Penale Shkup dorëzoi vendim me të cilin ankesa e të akuzuarit B.J. i dënuar me aktvendim të shkallës së parë për lëndën “Reket” të deklaruar përmes mbrojtësit të tij, pranohet”, informojnë nga Gjykata Themelore Penale në Shkup.

Vendimi i Gjykatës së shkallës së parë, thuhet në kumtesën e Gjykatës, ndryshon në mënyrën që shfuqizohet masa e paraburgimit për të akuzuarin B.J. dhe përcaktohet masë e arrestit shtëpiak.

Gjykata më 18 qershor të këtij viti Bojan Jovanovskit-Boki 13 i shqiptoi dënim me burg prej nëntë viteve si i akuzuar i parë në lëndën “Reket”. 

TË NGJAJSHME