Gjobitet 62-vjeçari pse e parkoi veturën jashtë shtëpisë së tij

TË FUNDIT

Një shofer ka treguar se si ai u gjobit pse e parkoi veturën jashtë shtëpisë së tij – pavarësisht se e la veturën e tij në të njëjtin vend për 22 vjet.

Mark Shrimpton, 62 vjeç, iu dha një njoftim penaliteti nga policia në Mousëald, pranë Dumfries, Skoci.

Ai kishte dalë për të shëtitur qenin e tij në orën 7 të mëngjesit – dhe kur u kthye një orë më vonë, e gjeti gjobën në xhamin e përparmë.

“Bileta thoshte se isha parkuar në një rrugë të pandriçuar pa drita gjatë orëve të errësirës, por kam parkuar saktësisht në të njëjtin vend për 22 vjet pa problem. Unë kam parkuar gjithmonë atje sepse gruaja dhe vajza ime parkojnë makinat e tyre në brenda dhe nuk ka vend për timen”, tha ai.

Ai tha se dënimi nuk mund të revokohet, kështu që do të duhet të shkojë në gjykatë sepse nuk do të paguajë, transmeton rtv21.tv.

“Më duhet të di në një mënyrë ose në një tjetër se si është situata pasi mund të marr një biletë parkimi çdo ditë për pjesën tjetër të jetës sime”, u shpreh ai

Shrimpton, i cili punon në Alpha Solway në Annan tani po kundërshton gjobën që ai beson se nuk ka kuptim.

Një zëdhënës i policisë skoceze tha se oficerët në Dumfries dhe Galloëay mund të zbatojnë legjislacionin në lidhje me parkimin që konsiderohet të jetë duke shkaktuar një pengesë ose të rrezikshme dhe në një numër rrethanash të tjera; duke përfshirë parkimin e një automjeti në një rrugë në kushte të caktuara gjatë orëve të errësira pa treguar dritat apo reflektorët e kërkuar nga ligji./21Media

MARKETING I PAGUAR POLITIK