Gjashtë ushqime për flokë të shëndetshëm

TË FUNDIT

Kur bëhet fjalë për ushqimin, shumë e lidhin ngrënien e ushqimeve të shëndetshme dhe përgatitjen e vakteve të shëndetshme ekskluzivisht me pamjen fizike. Megjithatë, është shumë më tepër se kaq.

Ushqimet cilësore ndikojnë edhe në shëndetin e flokëve.

Nëse e ushqeni trupin tuaj me ushqime të pasura me lëndë ushqyese, është vërtetuar shkencërisht se do të ndihmoni shëndetin, por edhe flokët. Për të stimuluar rritjen e flokëve të rinj dhe rikuperimin e tyre, përveç përgatitjeve, rëndësi të madhe ka edhe një dietë e duhur dhe e shëndetshme.https://secure-ds.serving-sys.com/resources/PROD/html5/104104/20230116/1076900361/76598055797805423/300×250.html?v=_2_163_1_0&n=1&sHost=secure-ds.serving-sys.com

Këto janë ushqimet që përmbajnë vitamina, minerale dhe proteina që parandalojnë rënien e flokëve dhe ndihmojnë flokët të rifitojnë shkëlqimin dhe vëllimin e tyre:

Spinaq

Avokado

Patate e ëmbël

Vezë

Fruta të thata

Kanellë