George Clooney dhe Amal drejt divorcit?!

TË FUNDIT

Një nga martesat më intriguese në Hollywood është ajo e aktorit 59-vjeçar George Clooney dhe avokates 42-vjeçar për të drejtat e njeriut Amal.

Edhe pse ata po përpiqen të mbajnë jetën e tyre private larg vëmendjes së publikut, informacione të reja shfaqen në media duke zbuluar se çfarë po ndodh me të vërtetë prapa dyerve të mbyllura në shtëpinë e familjes Clooney. Kështu që këta të fundit, sipas National Enquirer, thonë se avokatja Amal ka dhënë një ultimatum që, nëse George nuk i përmbahet, mund t’i kushtojë me divorc.

Në fakt, një burim për mediat tha se Amal ka frikë se burri i saj, herën tjetër kur ajo do të ulet në një motor, mund të humbasë jetën e saj. Siç dihej më parë, 59-vjeçari kishte një aksident automobilistik dy vjet më parë ndërsa po ngiste një motor në Sardenjë. Në një intervistë për GQ, George zbuloi se në atë moment ai mendoi se do t’i jepte fund jetës së tij dhe përvoja e tmerrshme la pasoja tek aktori për një kohë të gjatë.

Gruaja e tij është në dijeni të kësaj, e cila, sipas burimit, vendosi të ndalojë aktorin që të ngasë motorin dhe nëse ai nuk i përmbahet ultimatumit të saj, kjo mund t’i kushtojë me prishje të martesës.

Por, ky nuk është ultimatumi i parë që Amal i ka dhënë George për të shpëtuar martesën.

Javë më parë, e njëjta media e huaj ka raportuar se avokatja bukuroshe nuk i pëlqente imazhi i ri i burrit të famshëm, kështu që ajo kërcënoi ta braktiste nëse ai nuk e heq mjekrën e tij gri, e cila është bërë shenjë e tij e njohur në muajt e fundit.

error: Content is protected !!