Gashi dhe Kasami nënshkruajnë marrëveshje për bashkëpunim mes Lëvizjes Besa dhe Alternativës

TË FUNDIT

Nga Lëvizja Besa kanë bërë të ditur se kryetari i kësaj partie, Bilall Kasami ka nënshkruar marrëveshje për bashkëpunim me Alternativën, me kreun e kësaj partie, Afrim Gashi, përcjell TV21. Në njoftim thuhet se është “momenti historik që imponon që të gjitha forcat politike shqiptare të bashkëpunojmë për ta deligjitimuar qeverisjen aktuale”.