Françesko Toti do të kthehet te Roma

Must Read

As gjendja alarmante nuk i unifikon partitë! DPMNE e LSDM akuzojnë njëra tjetrën për pa përgjegjësi ndaj pandemisë

https://youtu.be/W0zy6KeezVE VMRO-DPMNE propozon projekt-ligj për krijimin e një komisioni të posaçëm shtetëror...

Prej sot nuk ka “jetë nate”! Kafenetë dhe restorantet do të punojnë deri në orën 23

https://youtu.be/DSBAXPbyauM Dyert e kafeneve dhe restoranteve prej sot do të mbyllen në...

Punëtorët e tekstilit në korona krizë! Havziu: Inspektorati i punës ka pranuar më pak ankesa sesa në fillim

https://youtu.be/B0fpu5Ku4ho Gjashtë mijë ankesa deri te Inspektorati i punës kanë arritur që...

Françesko Toti do të kthehet në klubin e zemrës së tij, Roma, shktuan “Koriere delo Sport”.

Sipas informatave, Toti është në kontakt të vazhdueshëm me drejtorin ekzekutiv Guido Fienga dhe që të dy janë në bisedime që legjenda e klubit ta marrë funksionin nënpresident apo drejtor teknik i Romës.

- Advertisement -

Toti punoi për kohë të shkurtë në administratën e klubit pas fundit të karrierës së tij, por u largua pas konfliktit me ish-pronarin, Xhejms Palota.

As gjendja alarmante nuk i unifikon partitë! DPMNE e LSDM akuzojnë njëra tjetrën për pa përgjegjësi ndaj pandemisë

https://youtu.be/W0zy6KeezVE VMRO-DPMNE propozon projekt-ligj për krijimin e një komisioni të posaçëm shtetëror për mbrojtjen dhe luftën kundër...

Prej sot nuk ka “jetë nate”! Kafenetë dhe restorantet do të punojnë deri në orën 23

https://youtu.be/DSBAXPbyauM Dyert e kafeneve dhe restoranteve prej sot do të mbyllen në orën 23. Kjo është njëra...

Punëtorët e tekstilit në korona krizë! Havziu: Inspektorati i punës ka pranuar më pak ankesa sesa në fillim

https://youtu.be/B0fpu5Ku4ho Gjashtë mijë ankesa deri te Inspektorati i punës kanë arritur që nga fillimi i kovid krizës...

Shtresa e mesme më e prekur nga korona! Reduktohet importi dhe eksporti – rezultat i “Lock Down-it”

https://youtu.be/VBOaXRqIr6Y Cilat janë parashikimet e Bankës Botërore për ekonominë e Maqedonisë? A ka shqetësim për rritje të...

Disa parti ilegalisht kanë financuar fushatën! Anti-korrupsioni pret raport nga Revizioni shtetëror

https://youtu.be/MIGE44P2iKE Disa parti politike gjatë zgjedhjeve të fundit parlamentare në mënyrë të parregullt kanë financuar fushatën zgjedhore,...

More Articles Like This