Fotot që ‘përlotën’ mijëra zemra në ndeshjen e Kampionatit Europian Danimarkë-Finlandë

TË FUNDIT

Bota e futbollit është tronditur në ndeshjen e tretë të këtij Kampionati Europian, kur mesfushori danez, Kristian Eriksen, ka humbur ndjenjat në fushë.

Fotot që ‘përlotën’ mijëra zemra në
Në stadium ka qenë edhe gruaja e Eriksen, e cila mes lotëve ka zbritur në fushë të shohë gjendjen e burrit.
Fotot që ‘përlotën’ mijëra zemra në
Ajo është ngushëlluar nga futbollistët danezë, të cilët janë përpjekur ta qetësojnë.
Fotot që ‘përlotën’ mijëra zemra në
Fotot që ‘përlotën’ mijëra zemra nëFotot që ‘përlotën’ mijëra zemra në
Fotot që ‘përlotën’ mijëra zemra në

Për fat Eriksen pas disa minutash i ka hapur sytë dhe është dërguar në spital. Ai ndodhet në gjendje të qëndrueshme dhe gjendja e tij do të monitorohet minutë pas minute.

TË NGJAJSHME