Filloi gjykimi i gjykatësit Pançevski

TË FUNDIT

Tregu i Shkupit në listën e Bursës së Maqedonisë! Pronarët dominues duan të jenë pronarë të vetëm

https://youtu.be/3WxYb4RSFYc Tregu i Shkupit përsëri bëhet atraktiv. Të dyja kompanitë si aksionarë më të mëdhenj deri më tani, tani planifikojnë...

Ligji për pensionim të obligueshëm në 64 vjeç? Shahpaska: Opozita e ka bllokuar me 500 amendamente

https://youtu.be/6ixtreDzEPQ Zgjidhja ligjore për pensionim të obligueshëm në sektorin publik në 62 dhe 64 vjeç është në procedurë kuvendore, por...

Disa komunitete nuk duan të shkojnë te Grubi! Të punësuarit në ARDB kërkojnë të mos zhvendosen në ndërtesën e re

https://youtu.be/65Jr3CnPG3E Nëpunësit administrativë në Agjencinë për Realizimin e të Drejtave të Bashkësive nuk duan të zhvendosen në objektin e ri...

Tetovë, Covid, bie numri i të shtrirëve në spital! Vetëm 12 punonjës mjekësorë në izolim ose të infektuar

https://youtu.be/FL6HNtbO2Og Numri i pacientëve të shtrirë në Spitalin klinik të Tetovës të infektuar me Covid 19 është 20, ndërsa  vetëm...

10 viktima dhe 403 raste të reja me Covid-19

Nga Ministria e Shëndetësisë, informojnë se gjatë 24 orëve të fundit nga 2118 testime të realizuara 403 persona janë...

Në Gjykatën në Veles sot filloi gjykimi i ish-kryetarit të Gjykatës Penale – Shkup, Vlladimir Pançevski.

Avokatët e tij kanë kërkuar nga këshilli gjykues të pezullohet paraburgimi pasi sipas tyre, gjykatësi Pançevski ka imunitet.

Këshilli gjykues me të cilin kryeson gjykatësja Valentina Gjeorgieva dha pauzë me qëllim që të kontrollojë nëse i është marrë imuniteti i gjykatësit Pançevski.

Pançevski duhet të përgjigjet për keqpërdorime të sistemit AKMIS.

Në seancën e fundit më 10 korrik pasi Pançevski nuk u paraqit në gjykatë, gjykatësi i ka caktuar paraburgim dhe është shpallur fletëarrestim për të. Pas pesë ditësh, më 15 korrik, Pançevski vetë është paraqitur në Burgun hetues “Shkup” në Shuto Orizare.

TË NGJAJSHME