Filipçe: Në vijim është renovimi i Klinikës Maksilofaciale

Must Read

Filipçe: Po bisedojmë të gjithë në rajon që në një moment t’i hapim kufijtë me politikë të përbashkët sa i përket testeve PCR

Po bisedojmë të gjithë në rajon që në një moment t’i hapim kufijtë me një politikë të...

100 milionë euro për mbështetje të kompanive vendore

Kryeministri Zaev pas përfundimit të mbledhjes së Qeverisë, në pres-konferencë prezanton masën e 4 ekonomike.

Bekteshi: Vazhdojmë me masat për të mbështetur sektorin e turizmit

Kriza shëndetësore-ekonomike e shkaktuar nga pandemia më shumë ka goditur sekorin e turizmit, i cili tregon një...
- Advertisement -

Në vijim është përmirësimi i kushteve në Klinikën universitare për kirurgji, nofull dhe qafë – kirurgji maksilofaciale. Përmes donacionit  nga Ambasada e SHBA-së, në vlerë prej 350 mijë euro ku do të revonohet gjithë objekti, me sipërfaqe të tërësishme prej 1500 m2, kumtoi Ministria e Shëndetësisë.

Projekti, siç potencohet, realizohet në tre faza, sipas  rregulloreve të marrëveshjeve amerikane,  në bazë të kërkesave  të komandës për inxhinieri të flotës dhe kapaciteteve detare të SHBA-së.

- Advertisement -

Me dislokimin e pajisjes së vjetër dhe inventarit, Klinika u furnizua me 27 shtretër të ri spitalor nga Ministria e Shëndetësisë.  Gjithashtu, me mbështetje nga Ministria institucioni u furnizua me agregat  për energji elektrike. Procesi i punës në Klinikë zhvillohet  në vazhdimësi, sipas lëvizjes së aktiviteteve ndërtimore, qëndron në kumtesën e Ministrisë së Shëndetësisë.

- Advertisement -
  • Tags
  • 3

Filipçe: Po bisedojmë të gjithë në rajon që në një moment t’i hapim kufijtë me politikë të përbashkët sa i përket testeve PCR

Po bisedojmë të gjithë në rajon që në një moment t’i hapim kufijtë me një politikë të përbashkët sa i përket testeve...

100 milionë euro për mbështetje të kompanive vendore

Kryeministri Zaev pas përfundimit të mbledhjes së Qeverisë, në pres-konferencë prezanton masën e 4 ekonomike. Kryeministri bëri të ditur...

Bekteshi: Vazhdojmë me masat për të mbështetur sektorin e turizmit

Kriza shëndetësore-ekonomike e shkaktuar nga pandemia më shumë ka goditur sekorin e turizmit, i cili tregon një rol të rëndësishëm në ekonominë...

528 shkelje për mosmbajtjen e maskës

Gjatë 24 orëve të fundit në vendin tonë janë regjistruar 528 shkelje për mosmbajtjen e maskës. Nga Ministria...

Fundjavë pa TVSH më 10, 11 dhe 12 tetor

Fundjava e zgjatur, 10, 11 dhe 12 tetor do të jetë fundjava pa TVSH për të gjithë qytetarët, njoftoi kryeministri Zoran Zaev....
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -