Fetai: Dënimet për “Monstrën” ishin të pritshme

TË FUNDIT

A po i kthehet uji Tetovës? Nga NPK “Tetova” thonë se defekti është sanuar

https://youtu.be/LGCneDJ3RWU Defekti që la Tetovën pa ujë për 7 ditë është sanuar, njoftojnë nga Ndërmarrja publike komunale “Tetova”.  Nga atje...

Hapet filiali i tetë i Iute Credit në vend! Apostollska: Rritet numri i klientëve të kënaqur

Iute Credit hap filialin e tetë me radhë në vend. Filiali i fundit është hapur sot në Çair. Jasmina...

Osmani kërkon grafë për bullgarët? Simovski: Nuk ka nevojë, tashmë ekziston

https://youtu.be/dMXhUWZWm8Y Shefi i diplomacisë, Bujar Osmani i thirri përfaqësuesit e shoqatave bullgare në vend që të kërkojnë grafë për regjistrim....

Gir për TV21: Për BE-në të rëndësishme janë reformat! “E di që shkakton frustrime, por vendimet në BE sillen unanimisht”

https://youtu.be/2EC6HZvLX5E Maqedonia të vazhdojë të kërkojë zgjidhje për çështjet e hapura me Bullgarinë, por njëkohësisht edhe t’i zbatojë reformat e...

Tabela rrugore të vjetra me dekada! “Republika Popullore e Shqipërisë” nëpër rrugët e Ohrit

https://youtu.be/N7TGspvtsVU “Republika Popullore e Shqipërisë”. Këto tabela rrugore me emrin e vjetër të Shqipërisë ende gjenden në Ohër, të cilat...

Prokuroja që e ka udhëhequr rastin “Monstra”, Fatime Fetai pasi u shpall aktvendimi për rastin, ka vlerësuar se për ata kanë qenë të pritshme dënimet e sotme, pasi siç thotë, ishin në suaza të asaj që i kërkoi prokuroria.

“Ashtu edhe siç pritëm si prokurori, të gjitha aktakuzës nga ana juaj u shpallën si të tilla dhe ne tashmë këtë e pranojmë”, tha Fetai, transmeton TV21.

Ajo ka kërkuar paraburgim për të dënuarin, Fejzi Azirin pasi më 8 shtator ka kryer vepër tjetër penale Haki Azirin dhe Agim Ismailoviçin të cilët janë në arrati.

TË NGJAJSHME