Fatime Fetai nuk u zgjodh prokurore te Villma Ruskovska

TË FUNDIT

Ish prokurorja e Prokurorisë Speciale Publike, Fatime Fetai nuk është zgjedhur prokurore në Prokurorinë Themelore Publike për ndjekjen e krimit të organizuar dhe korrupsionit ku shefe është Villma Ruskovska.

Për Fatime Fetai kanë votuar “për” vetëm katër prokurorë, nga 11 votat sa janë në përgjithësi në Këshillin e Prokurorëve, transmeton TV21.

TË NGJAJSHME