Është vazhduar afati për zgjedhjen e ofertuesit më të favorshëm për projektim dhe ndërtim të stacionit për trajtim të ujërave të zeza në Shkup

Must Read

A ka mundësi që të mbyllen çerdhet përsëri? Ka prindër që i kanë regjistruar fëmijët, por nuk i sjellin

https://youtu.be/S4vRRkF4J4U Nëse përkeqësohet gjendja epidemiologjike, çerdhet mund të mbyllen përsëri. Drejtori i...

Shkëndija fitimtare ndaj Tottenham, Gjoka: Pavarësisht rezultatit do të fitojmë eksperiencë

https://youtu.be/HICK76-swYA Pavarësisht se si do të jetë rezultati mes Shkëndisë dhe Totenhemit,...

A ka dallime mes koalicionit LSDM-BDI?

https://youtu.be/_ZOKeia4-vU Bashkimi Demokratik për Integrim nuk heq dorë nga masa e paralajmëruar...
- Advertisement -

Është vazhduar afati për dorëzimin e aplikacioneve për parakualifikim për zgjedhje të ofertuesit më të favorshëm për projektim dhe ndërtim të stacionit për trajtim të ujërave fekale në Shkup për qytetin e Shkupit, informojnë nga Ujësjellësi dhe Kanalizimi. Me qëllim që t’iu dilet në ndihmë aplikuesve potencialë dhe palëve të interesuara, afati për parashtrim të aplikacioneve vazhdohet dhe skadon më 1 tetor në orën 12.

“Me nënshkrimin e Marrëveshjeve ndërmjet Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Bankës Evropiane për Investime dhe Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim u mbyll konstruksioni financiar për Projektin për Ndërtim të Stacionin Filtrues në Qytetin e Shkupit. Në përputhje me fazat e caktuara për zbatimin e projektit kapital SFUF – Shkup, në vlerë prej 136.000.000 euro, NP Ujësjellësi dhe Kanalizimi – Shkup punon në realizimin e të njëjtit, që është dëshmi për angazhimet për avancimin e kushteve të jetës për të gjithë qytetarët si dhe investimi në mjedisin jetësor me cilësi të lartë”,thuhet në kumtesën e NP Ujësjellësi dhe Kanalizimi.

- Advertisement -

Ftesa zyrtare për ftesën për parakualifikim për zgjedhjen e ofertuesit më të favorshëm për projektim dhe ndërtim të stacioneve për trajtim të ujërave fekale Shkup, mund të gjendet në platformën TED, në këtë link https://ted.europa.eu/udl?uri=TED:NOTICE:290799-2020:TEXT:EN:HTML&src=0.

Nga NP Ujësjellësi dhe Kanalizimi iu bëjnë thirrje të gjithë kompanive, të cilat i përmbushin kushtet, të aplikojnë për parakualifikim për zgjedhje të ofertuesit më të favorshëm për projektim dhe ndërtim të stacionit për trajtim të ujërave fekale në Shkup.

- Advertisement -

Dokumentet për parakualifikim mund të merren në zyrën e Njësisë projektuese për zbatimin e Projektit për SFUF – Shkup, në Drejtorinë e NP Ujësjellësi dhe Kanalizimi – Shkup, rr, Llazar Liçenoski nr.9.

Me kërkesë të palëve të interesuara, dokumentet mund të dërgohen në mënyrë elektronike në format që mund të shpërndahet ose të hapur në [email protected]. Afati i fundit për dorëzimin e aplikimeve, në përputhje me kërkesat, kriteret dhe vendimin për zgjatjen e tij të specifikuar në ftesë 1 tetor 2020 deri në orën 12:00 (koha lokale). Palët e interesuara që do të dërgojnë një aplikim elektronik më së voni deri më 1 tetor deri më 14 tetor në orën 12 do të duhet të paraqesin aplikacionin në formë të shtypur. Në mënyrë që të rritet transparenca, aplikantët do të jenë në gjendje të ndjekin hapjen e aplikacioneve përmes video konferencës.

- Advertisement -

A ka mundësi që të mbyllen çerdhet përsëri? Ka prindër që i kanë regjistruar fëmijët, por nuk i sjellin

https://youtu.be/S4vRRkF4J4U Nëse përkeqësohet gjendja epidemiologjike, çerdhet mund të mbyllen përsëri. Drejtori i Shtëpisë së shëndetit Shkup, Viktor...

Shkëndija fitimtare ndaj Tottenham, Gjoka: Pavarësisht rezultatit do të fitojmë eksperiencë

https://youtu.be/HICK76-swYA Pavarësisht se si do të jetë rezultati mes Shkëndisë dhe Totenhemit, ekipi tetovar do të jetë...

A ka dallime mes koalicionit LSDM-BDI?

https://youtu.be/_ZOKeia4-vU Bashkimi Demokratik për Integrim nuk heq dorë nga masa e paralajmëruar se do të suvencionohen pagat...

Sërish thirrje anti-shqiptare, dasmorët u nisën për të marrë nuse, u takuan me “Komitët”

https://youtu.be/IpVru6zhjP8 Ishin nisur për të marrë nusen, por dasmorët shqiptarë u takuan me grupin e tifozëve “Komitët”...

Ndotësit do të kapen me dron, nga 18 xhirime, kapet një ndotës

https://youtu.be/IMbCRan-vnM Patrulla ekologjike, me dron fluturon disa herë në javë për të kontrolluar se kush ndotë dhe...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -