Edhe ata që janë skeptik le të ndjekin shembullin tim dhe të vaksinohen kundër Covid-19, tha Hasani

TË FUNDIT

Janë mbledhur mjetet e nevojshme për Noarin 3-vjeçar

Të afërmit e Noarit 3-vjeçar, që vuan nga tumori në veshkë, njoftojnë se, janë mbledhur mjetet e nevojshme për...

Qeveria e zgjeruar, VMRO-ja ndryshoi qëndrim, PLD-ja tha “jo”, për ASH-në ky është blof

https://youtu.be/MfaEpYyR6Xw Pasi që e mori besimin në Kuvend, dje kryeministri Zoran Zaev i ofroi opozitës që të jetë pjesë e...

Çairi dhe Saraji festojnë 7 Marsin, të pranishëm Mexhiti dhe Bexheti, por jo funksionarët e lartë BDI-së

https://www.youtube.com/watch?v=Wn3dB3j4U-Y Se po vazhdojnë fërkimet brenda BDI-së, kjo u pa edhe sot në shënimin e festës së 7 marsit, në...

Qendër terapie me protone për pacientët e vegjël me sëmundje të rënda

Një qendër e terapisë me protone për trajtimin e pacientëve të vegjël me kancer pritet të nisë funksionimin në...

Asfaltimi i autostradës Shkup-Bllacë ende s’ka filluar

https://www.youtube.com/watch?v=juo8archIpw Shumë fjalë, shumë premtime e fotografi, por asfaltimi i dy kilometrave rrugë, në autostradën Shkup-Bllacë ende nuk ka filluar...

Procesit të imunizimit ndaj Covid-19 i është nënshtruar edhe zëvendësministri i Shëndetësisë, Ilir Hasani.

Ai ka deklaruar se këtë e bën me qëllim që të dërgojë mesazh deri te qytetarët, ata që kanë dyshime, që të ndjekin shembullin e tij dhe të vaksinohen kundër Covid-19.

“Dua t’ju bëj thirrje të gjithë qytetarëve, që edhe ata që kanë pak dyshime ta ndjekin shembullin tim dhe shembullin e të gjithë punëtorëve shëndetësorë dhe të vaksinohen. Shpresoj që vaksinat tjera të arrijnë së shpejti dhe kështu të arrihet imunizimi kolektiv”, tha Hasani.

Ndërkaq ka vlerësuar se vaksinimi i tij do ta mbrojë atë dhe pacientët e tij gjatë punës me to.

“Që ta mbroj veten dhe pacientët e mi, unë sot u vaksinova kundër Covid-19 edhe atë me grupin e parë të punëtorëve shëndetësor. Dua të theksoj se vaksinimi është vullnetar dhe të gjithë personat që dëshirojnë të vaksinohen, do të duhet të bëjnë kërkesë dhe të plotësojnë formular, se pajtohen me vaksinimin”, shtoi më tej Hasani.

Pasi u vaksinua pati edhe një kartelë si dëshmi, por ai nuk deklaroi se ajo paraqet pasaportë. Tha se për këtë do të vendoset në hapat e ardhshme që do të ndërmerren nga Ministria e Shëndetësisë.

Ai ka njoftuar se deri në momentin kur po flet, janë vaksinuar mbi 1300 punëtorë shëndetësorë,

TË NGJAJSHME